tisdag 21 juni 2011

Inte som planerat

Idag gick det inte som planerat. Eftersom vi inte kom iväg och handlade igår fick jag ta gårdagens middag till frukost och ett glas apelsinjuice. Sen monterade jag drivremmen på gräsklipparen (äntligen). Det gick så mycket fortare och enklare än jag trodde att jag blev klar precis innan det var dags att åka till jobbet.

Där skulle jag gå på en timmes möte. Det blev fyra timmar. Fyra timmars möte utan fikarast på semestern är dödtråkigt, bara så att ni vet. Efter det åkte vi och handlade, eftersom maten bokstavligt talat nästan var slut hemma.

Väl i affären bestämde vi att vi skulle grilla till kvällsmat och köpte därför kött för ändamålet. Ute ur affären var vi så trötta att vi köpte oss varsin kebabrulle istället och åkte hem och åt. Sen invigde jag nya drivremmen med att klippa gräset. Det skulle jag inte ha gjort. Det började regna. Vad snyggt det är med halvklippta gräsmattor.

Eftersom det inte gick att vara ute gick jag in och tänkte förbereda lite frågesport till midsommar. Det slutar med att jag sitter och glor på en stå upp komiker på tv som beskriver hur han bänder ut ett havererat massage ägg ur arslet med två kinesiska ätpinnar under en holland vistelse. (Det var istället för att besöka Anne Fanks hus hävdade han).

Och nu sitter jag och bloggar fastän jag skulle gått och lagt mig. Hoppas imorgon, dvs dag två på semestern blir bättre :-)

3 kommentarer:

 1. Jag lär nog återkomma! Kul att du nappade. Ungarna och jag har långa diskussioner om fenomentet och försöker hitta sätt att stärka eller spräcka din förklaring! Vi är inte elaka, bara nyfikna :)
  Natt, natt!

  SvaraRadera
 2. Ha ha ha! diskutera på ni. Och när vi ändå är inne på området tryck och area/yta.
  Öppna dörren/locket till frysen/frysboxen i fem sekunder. Stäng och försök två sekunder efter stängningen öppna igen. Varför är det tyngre nu?
  Jag vet svaret, vet ni?

  SvaraRadera
 3. tyngre att öppna dörren alltså.

  SvaraRadera