torsdag 23 juni 2011

Ironins paradox.

Har ni sett på "Total Blackout" på kanal 5? Jag har sett ungefär åtta minuter totalt. Enkelt går det ut på att människor iklädda tajta nylondräkter får röra sig i ett kolmörkt rum och gissa vad för saker de kommer i kontakt med och tar på. Det hela filmas med IR-kamera så att vi tv-tittare kan se.Vet ni vilka som verkligen skulle vilja se det här programmet och skulle garva arslet av sig av lyteskomik.
Alla blinda. Men nu kan de ju inte se på tv utan bara höra. På det viset blir de blåsta på sitt bästa humorprogram.

Nu skulle de ju kunna ha en seende kompis bredvid sig i tv-soffan som berättade vad som händer på tv och sedan skratta något vansinnigt när någon skriker i ångest-panik för att han bara misstar en nagelborste för en spindel för att han inte ser den utan bara känner sig fram.

Ännu roligare vore de om man spelade in skrik från en skräckfilm och sen spelade upp dessa för sin blinde vän samtidigt som man sitter och hittar på att det är folk som känner på olika saker i mörker, fastän tv kanske till och med är avstängd. Eller får man inte göra så?

5 kommentarer:

 1. Tighta nylondräkter, låter intressant. Var det några brudar???

  SvaraRadera
 2. Hahahahaha, jag har missat underhållning på hög nivå. Jösses jag skrattade så att jag fick kramp i magen. Superbra träning av magmusklerna ;-D

  SvaraRadera
 3. Vi hade sådana här grejer på en firmafest för över 20 år sedan, skitläskigt var det. Inser att vi var före vår tid. Även de manliga kollegorna fick stå bakom ett draperi i pumps och bara ben och sedan skulle alla tjejer bedöma deras ben. Skitläskigt det också. //Gina

  SvaraRadera
 4. Äsch! Fejk!! De måste vara tillsagda att skrika och hålla på som de skriker lungorna av sig allihopa. Fejk fejk fejk. Tråkigt tråkigt tråkigt.


  fr Inte Så Road.

  SvaraRadera
 5. Patrik: Ja, brudar finns i programmet men.....nä.
  *******
  Malin J: Fem minuter åt gången är kul. Ett helt program blir faktiskt lite tråkigt.
  **********
  Gina: Så ni lekte "mörka rummet" på firmafesten ni. kul firmafest ;)
  ********
  Bonita: fejk, mhh, kanske. Menjag tror mer att de satsat på att få med lättskrämda personer.

  SvaraRadera