torsdag 7 juli 2011

Istället för blommor

Jag skämdes lite härom dagen. Jag kom nämligen inte ihåg när jag gav min kära sambo och fästmö blommor sist. Inser att jag kanske borde bättre mig lite. Däremot får hon andra saker. Sist jag var och handlade tex köpte jag en stor vattenmelon till henne att njuta av heta sommardagar.

Kanske inte så märkvärdigt tycker ni, men det är så att jag inte äter melon. (Eller jo, visst äter jag det, men jag tycker det är ungefär lika äventyrligt och smaskigt som att äta rå potatis). Därför därför släpar jag hem 5kg melon enbart för hennes skull.

Kanske inte så många pluspoäng trots allt enligt många, men jag har lärt mig att allt står i förhållande vad man jämför med. Fick reda på vad en dambekant fått  i present senast av sin karl, lite spontant. En tungskrapa och en förpackning L-argiplex.

Helt plötsligt ger en vattenmelon jääääkligt mycket pluspoäng!

4 kommentarer:

 1. Haha ja jag tycker det var en fin sak av dig att köpa vattenmelon åt din Sambo, jag tror jag ska mejla din bloggadress till min sambo =)
  Fast han gör ju en massa fina saker för mig med. Ibland kan det nog vara lite "svårt" att se vad ens andra hälft faktiskt gör för en.. man kanske blir lite blind för de små fina sakerna. Blommor och sånt det märker man ju men en melon ja den kanske går mer obemärkt förbi =)
  Jag tycker du skriver en rolig blogg, jag kommer att komma tillbaka fler gånger men först måste jag fortsätta läsa lite mer här.. Salladsslungan var rolig tycker jag =)
  Ha de gott och trevlig sommar.

  SvaraRadera
 2. Hahaha, ja du , vattenmelonen var ju en bra mycket bättre present helt plötsligt! Jag brukar köpa hem vattenmelon till guben min (Ja , det ska vara ett b i guben, lååång historia). När guben är omtänksam så köper han hem gröna vindruvor som han själv hatar men vet att jag älskar.
  Det behöver inte alltid vara så avancerat, ibland är det de små gesterna som betyder mest.

  SvaraRadera
 3. Åja, jag tror nog sambon uppskattade vattenmelonen nästan eller lika mycket som en bukett blommor. Om inte kan du ju ta upp det här med vad vissa andra män ger sina kvinnor. :) Förresten är det gott med rå potatis.

  SvaraRadera
 4. LN: trevlig sommar på dig med ;)
  *********
  Malin J: Precis, man får glädjas åt det lilla.
  ***********
  Helena: Jo, hon gillade melonen, fick faktiskt hångla lite.

  SvaraRadera