måndag 26 december 2011

Christmas-lag

Hur har er ju varit? Min har hittills varit riktigt bra. Litet problem är bara att jag lyckats förskjuta dygnet en smula. Och det på bara några dagar. Men jag tror jag vet ungefär när de startade. På julafton fick svärfar en såndär kaffemaskin-delux. En som inte bara gör vanligt bryggkaffe utan även espresso, lattejato och allt möjligt samt möjlighet att skumma mjölk.

Det gör ju under för nattsömnen att klämma en dubbel espresso framåt 23-snåret på julafton när folket ute i köket efter ett antal timmars meckande och ett julgräl lyckas få apparaten att spotta ur sig lite svart tokstarkt espressokaffe.

Att sedan ha mornar där det aldrig finns krav på att gå upp hjälper ju inte heller till. Men vad tusan, det är ju jul. Ska bli lite intressant imorgon bara. Då är det första arbetsdagen. Instämplingsdags kl 8:00. känns lite som en fantasi just nu. Men men, det är som jag brukar säga: Imorgon, det är en annan dag.

3 kommentarer:

 1. Farsgubben har också en sådan kaffemaskin.Jäklar vilket gött kaffe det blir! Här är det svårt att vända på dygnet hur gärna man än vill, lillgrabben har varit i extas sedan julaftonsmorgon då han hittade de första julklapparna under granen. (Filmer, så att han höll sig lugn till tomten kom).
  Nu väcker han oss tidigt varje dag och vill antingen ha hjälp att starta en av de 12 filmerna han fick (jag fick 8), eller så vill han ha hjälp att stänga någon av sina 15 bakugan (oherredjävlar, vilken demon uppfan den skiten, omöjlig att få ihop)bara för att genast öppna dom igen och sedan börjar det om....Aldrig att vi köper några fler bakugan. Inga transformers heller, de var om möjligt ännu mer omöjliga att få ihop, där är dessutom instruktionerna som bortblåsta, tjohoo vad kul att försöka utan ^^.
  Annars har julen varit lugn. Middag med svärmor och svägerska. Bra julklappsskörd, bästa var mp3 spelaren.Jag veet , helt otroligt att det fanns någon som INTE hade en redan.
  Nu ska vi försöka ladda inför nya terminen på förskolan och den inte så roliga uppgiften att avliva den sjuka katten. Blir till att ge grabben en kattunge i födelsedagspresent i februari.
  Så vardagen har landat kan man säga.

  SvaraRadera
 2. Ja det är konstigt hur lätt det är att förskjuta dygnet åt ena hållet men inte åt det andra. Jag har börjat inse att det nog är dags att försöka återställa rätta tider för barnen redan nu, men inser att det nog mest bara händer i teorin tyvärr. De har ju nästan två veckor kvar på sitt lov... och själv tycker jag det är rätt skönt att få sova lite längre på morgnarna också.
  Hoppas du lyckades komma upp i morse! :)

  SvaraRadera
 3. Malin J: Bakugan... dem kände jag inte till. Nu har jag lärt mig något nytt.
  *****''
  Lilla Ulle: Nja, det gick nästan att komma upp.

  SvaraRadera