torsdag 8 december 2011

Klappeti-klapp!

Idag slutade jag lite tidigare från jobbet. Det fanns en förhoppning om att jag skulle kunna inhandla några julklappar. Kunna stryka några från listan för att dämpa den värsta ångesten. Och föra att inte vara sist och inse att någon annan redan har köpt det där som är uppenbart bra julklappar.

Så idag parkerade jag i centrum, lade i pengar för en timme och började shoppa loss. Och rätt som det var förvandlades jag till rena julklapps-ninjan. Efter 40minuter var jag färdig med alla klappar, utom två, som ska webb-shoppas, (vilket gjordes så fort jag kom hem). Och detta utan att stressa. Det var som om alla bitar bara föll på plats. Otroligt god Jul-Feng-Shui.

Så nu är alla julklappar fixade. Förutom ett par strumpor till min svåger. Det är fortfarande kvar. Men annars så ;)

2 kommentarer:

  1. Oj, det var snabbt gjort. Vad skönt att redan vara lar. Jag har inte handlat något och bara tänkt ut vad två personer ska få... Å andra sidan brukar jag aldrig vara ute i god tid.

    SvaraRadera
  2. Åh vad skönt! Duktig du är! Härligt att kunna njuta av stressfri jul (iaf om det bara är julklapparna som framkallar stressen)
    Vi fixade faktiskt nästan alla julklappar när vi var i Ullared på höstlovet. Sen nätshoppade jag en del också, vilka jag redan varit på posten och hämtat ut. Men sen kom det av sig (pga lite sjukdomar och stark medicinering som tar bort precis all ork) och jag har fortfarande ett par klappar kvar. Hoppas på nästa vecka, så jag slipper springa omkring som en yr höna den 23:e bland alla andra yra tuppar och hönor på stan som är ute i sista stund.

    SvaraRadera