söndag 29 maj 2011

Vuxenfest

Vi hade lite fest igår. Det är lite pinsamt men det märks att vi böjar bli äldre. Det är inte så att vi dricker mindre , eller inte sjunger singstar till klockan tre på morgonen eller inte äter popcorn ociviliserat så att det inte hamnar överallt i soffa och mattor. Nej, allt det är fortfarande lika. Men jag noterade att alla glasen på soffbordet stod på underlägg för att förhindra märken och ringar i bordsytan. (det luktar pensionsspar lång väg). Bara att inse, den galna pubertetstiden är förbi.

3 kommentarer:

 1. Hmmm.Vi lade märke till något liknande sist vi hade vuxenfest. Fast i vårt fall så handlade om att vi inte behövde köpa in nya glas dagen efter. ALLA glas som användes under kvällen var fortfarande hela. Kors i taket. Inte heller var det någon av gästerna som bråkade med grannarna eller däckade i badrummet. Att slippa sopa glaskross och blidka irriterade grannar dagen efter kvällen före var en ny upplevelse. Den gillar vi. Om det sedan beror på att vi blivit vuxnare eller på att vi uteslutit en del mindre önskvärda element ur bekantskapskretsen låter jag vara osagt. (Underlägg till glasen?Nä det hoppar vi över, det är liksom ingen idé när man samtidigt har en fyraåring som sitter och hugger gaffeln i bordet)

  SvaraRadera
 2. Malin J: Jag gissar på att framgången ligger i uteslutningsmetoden. När det gäller din fyraåring, testa att enbart ge honom plastbestick, för en bättre finish på bordsytan haha.

  SvaraRadera
 3. Han hade plastbestick. Den bra sorten, som ska hålla för vad som helst.De höll inte för en fyraåring.Jaja han lär väl sig att lyssna någon gång ;-). Snygga möbler kan jag skaffa när jag blir pensionär.
  Och ja, ja tror också på uteslutningsmetoden. Har hört en del rykten som tyder på det.

  SvaraRadera