måndag 30 maj 2011

Opublicerat

Det händer lite nu och då i vardagen att jag tar ett kort med mobilkameran och tänker "Det där kan bli ett bra blogginlägg". Sen av någon anledning blir det aldrig något blogginlägg av just det kortet, utan om något annat som irriterat mig mer den dagen.

Men nu när jag satt och "städade" på datorn och tittade igenom bilderna från mobilkameran tänkte jag att jag kunde göra en kavalkad av dessa istället. Så här kommer bilderna ni aldrig fick se.

Coops egen tonfisk är ca18kr dyrare per kg än dyra märket Abba. Varför har man ett lågprismärke om det är dyrare än det dyra alternativet? Snyggt jobbat Coop!


Gosa  ?!?! Vilket skittöntigt namn på ett rödvin. Hångla borde väl vara bättre och mer ärligt, eller varför inte "Ligga" ?. Ok, det var druvan som hette Gosa, Gustav bortgjord. Det är ungefär som den holländska lågpriskedjan Spar. Det har inget med sparande att göra Spar är holländska och betyder Gran.


I mars hittade jag dyvikan (botten-pluggen) till båten i lådan för glödlampor. Jag har inte riktigt knäckt mitt system än hur jag vinterförvarar båtatteraljerna.


Kebabkrydda med smak av kofta?? Kebab görs väl original på fårkött, så det är kanske inte så konstigt, eller?

Dessa tre utslagna kineser fanns på tavlor utanför vårt hotellrum i Stockholm. Det var först vid tredje passagen vi insåg att de faktiskt sov, och inte var bilder på utslagna fyllon.På den utställningen var vi..... no comments! Min nya grill från Jula är en sann Kines-kopia. Notera detalj D "hook for grease cup", dvs krok för flott-kopp. (koppen är tänkt att fånga upp flottet som droppar från köttet när man röker/grillar det). Men koppen fanns väl inte med på den grill de kopierade, därför kopierade de bara hållaren. Koppen brukar vara en liten kupad plåtbit, så det är inga dyra grejer vi talar om. Men på den här modellen får man bara med hållaren.

15Maj tar jag ett paket Lätt&Lagom på stora Coop. Av en händelse kollar jag datumet, det var tur. Det gick ut för två dagar sedan. Just den mejerihyllan hade tydligen väldigt dålig omsättning.


"Medicinburk som räcker över hela PMS:en" tänkte jag när jag såg Nutella-burken på disken.


"Alkoholfri Eko-öl" Känns som en väldigt smal målgrupp som det inte är politiskt korrekt att skratta åt.
(ok, jag köpte en, var ju tvungen att testa och den var faktiskt ok)


Stockholm maraton gick på tv i helgen. Någon som knappar program-infon har förväxlat den med Marin Beck filmen med samma namn. Därför presenteras löparfesten som Deckare/Thrillers.


Efter flera års singel-liv har Glassgubben äntligen hittat sig ett fruntimmer. Eller förresten, Unilever (multinationellt företag som äger GB, flora, Knorr, Lipton, Lux, dove, Jif, Comfort, Via mm.) skulle aldrig tillåta något som ens kan tangera snuskhållet. Jag ger mig tusan på att det är hans syster.

4 kommentarer:

 1. Såsom fd IKEA-arbetande finner jag Gosa högst förvirrande, Gosa är alltid kuddar. Kanske nannar man gott på lådan eller behöver en kudde efter boxen?

  SvaraRadera
 2. Gosa är ett gosigt vin, jag blir i alla fall hångelsugen efter ett par glas.. Höhö. Att det dessutom är jävligt PK för att det är KRAV och allt vad det är, det är bara ett plus i kanten.

  SvaraRadera
 3. PGW: Ja, man nannar mycket gott efter lite Gosa.
  *********
  Jessica: Jag blev också snabbt stort fan av Gosa, har väl förbrukat några boxar vid det här laget. Vet inte om jag blir direkt mer hånglig av det men precis som du gillar jag att det är KRAV.

  SvaraRadera
 4. Jag tror faktiskt att de gifte sig förra sommaren...GB-glassgubben och hans gumma. På Liseberg. Under pompa och ståt och med liveunderhållning. Helt seriöst. :)

  SvaraRadera