måndag 6 december 2010

Lite av varje...

När vi reste hem från Spanien i fredags pratade vi lite löst om att vi skulle "komma bort" Vid bytet på Madrids flygplats eftersom solen började titta fram, och på så sätt få någon dags vårvärme och sol. Föga anade vi vilken jäkla tur vi egentligen hade. Flygledarnas sjukskrivning låg bara timmar bort.

Helgen har i övrigt varit lugn. Idag satt jag och tittade på Disney dags. På discovery går det nu och då "Whale Wars". Ett gäng GreenPeace aktivister som försöker stoppa japanska valfångsfartyg. På disneydags (SVT) visade de en gammmal film med både Musse, Kalle och Långben i en och samma. De var ute på valfångst.

Är det bara jag som känner att det politiska klimatet har ändrat sig lite och att det just nu aldrig skulle nyproduceras en sån här film. Kan det t.o.m. vara så att någon på svenska Disney inte riktigt varit vaken i sitt filmval, hur oskyldig Långbens harpuneringar än må vara.

Långben laddar om med ankaret efter att harpun-pilen gått åt fanders... (dödade nästan Kalle-Anka)

Långbens tilltänkta offer sett uppifrån. Nu ska blodet flyta!!!

Övrigt idag:
Laddade skruvdragaren med en borr för att förborra för en skruv i trä-trappen. Ska fan sluta handla borrar på ÖB och Biltema. Trä mot borr i skruvdragare... träet vann.... det finns mjukjärn och så finns det mjukjärn.

Jävla skit-kvalitet!

4 kommentarer:

 1. Sympatiska Patrik6 december 2010 10:21

  På tal om politiskt korrekt. Såg att någon har stämt förlaget som ger ut Tintin för att Tintin i Kongo framställer mörkhyade på nedsättande sätt. Ja, det politiska klimatet ändras nog.

  SvaraRadera
 2. Såg också den om att Tintin var i blåsväder.

  Det var inget bra borr du hade fått tag i där. Men bra att du talar om det för andra så att de slipper gå på samma nit.

  SvaraRadera
 3. Har du BÖJT en borr? *mållös*

  SvaraRadera
 4. Patrik: Tänk, den sympatiske Tintin i blåsväder... ha ha ha.
  *********
  Malin J: Nej, det var en riktig skitborr.
  **********
  Fisken: böjt och böjt, den böjde sig själv. Jag hade lite sne anfallsvinkel och så fort jag började borra så gneeee.......böjd borr. Har aldrig varit med om maken till skitkvalitet.

  SvaraRadera