lördag 6 november 2010

Prylar!

Jag gillar prylar. Det har jag alltid gjort. Jag är ju karl + ingenjör vilket förstärker varandra. Det tjatas på tv om folk som har HD-tv men inga HD kanaler. Jag var tvärtom. Jag hade/har 12HD kanaler på parabol-boxen men ingen HD-tv (åtgärdat sedan en månad tillbaka ungefär).

Därför gillar jag internet. Vissa killar surfar tutt-porr (ni förstår vad jag menar). Själv surfar jag pryl-porr. Vore det inte för miljö-muppen i mig som säger att jag inte ska handla mer än jag konsumerar hade jag köpt huset fullt med onödiga prylar för hur länge sedan som helst.

Igår hittade jag en ny sida. SmartaSaker. Där hittade jag följande produkt:


I tv-serien Macken sålde de kombinerad pennvässare-solglasögon. För den som kände för att vässa en penna när han/hon var ute i solen. Den här produkten känns väl ungefär lika. Påsklämma och sked i ett. Jag kan alltså välja på att försluta en fryspåse med bröd, ELLER röra om i kaffet med den..... smart?

Här ser man faran med att förkasta allt på en gång som man inte förstår. Det finns ju faktiskt en tanke bakom det hela. En smart en också, om man har behovet. Den både försluter påsen med löste samt är en skopa att ha till hands när det ska ösas upp te från påsen till tesilen.

Men den saknar, skruvmejsel och öl-öppnar funktion, så jag står över denna gång.

2 kommentarer:

  1. Jag har den där klämman. Den är asbra! :-)

    Har handlat många praktiska saker av Smarta saker.

    SvaraRadera
  2. Man kan hitta många roliga prylar på nätet. Hittade en sele till barn. Inte en sådan där i läder som de hade på 50-talet. Utan söta som ser ut som små djurformade ryggsäckar. Djuren har en lång svans som föräldern kan hålla i. Perfekt när man ska vänja av de små krabaterna från vagnen. Det är ju inte direkt så att de har något trafikvett de små liven. Att hålla dem i handen kanske funkar för en del. Men jag har sett många barn som helt enkelt slitit sig loss och kastat sig ut i vägen för att plocka upp vad det nu var som fångade deras uppmärksamhet.
    Kränkande med sele på barn? Nej det tycker jag inte. Jag tycker att det är bättre att barnen överlever såpass länge att de hinner lära sig att bilar är farliga.

    SvaraRadera