söndag 21 november 2010

Träff

Jag har varit på bloggträff. Jösses. Det trodde jag ju inte att jag skulle göra när jag gjorde min första kommentar på en blogg någonsin för snart ett år sedan. Men det ena gav det andra och så i fredags var jag på bloggträff på restaurang Riva i Linköping.

Och trevligt var det. Man lär känna så mycket olika människor. Hade en bordsdam med det diskreta namnet "The Queen of fucking everything" . Hon skulle egentligen blivit bagare, men fick inte för sin piercing, och blev konsult inom ämnet teknisk dokumentation istället. För de områdena ligger ju nära varandra. (kul tjej)

Sen var det några som roterade och jag fick en ny bordsdam, Suzan. Förutom att ha kvällens coolaste hals-smycke, har jag bara en sak att säga om Suzan: Rock n' Roll.

Det syns lite illa, men det är alltså ett plasthjärta i form av ett riktigt människohjärta. Me like!

Det är inte alla brudar som lånar kompisens mobiltelefon och visar hur man gör en "röv-bild" genom att ta en närbild på armvecket och sedan lägger det som bakgrundsbild. Vi hade teckenspråksskola också. "Jag har mask i magen" och "Du luktar bajs". Måste vara två väldigt vanliga hälsningsfraser i döv-världen.

Mat då? Jag var väldigt länge inne på att jag skulle beställa in gös.
"Ekologiskt metad gös, humant avlivad med vördnad till det naturliga ekosystemet. Balanserat snittad och filéad av vår albanska köksmästare. Kryddad och smekt med örter från den rena jungfrudalen i Schweiz, halstrad över öppen eld på olivträdsved. Serverad tillsammans med vänsterhandrörd beligisk blomkolspuré och dagg-plockade primörer från Loire dalen."
Har man åkt ända till Linköping vill man ju äta med stil.

Därför beställde jag in pizza!

Gös, nej, grispannkaka!

Kul var det, mätt blev jag. Mitt enda problem var att jag kände mig varm typ hela tiden. Ni vet precis så att det inte rinner i pannan men tillräckligt för att man ska vilja ta av sig ett plagg. Hatar när det händer. (man är ju svensk, måste ju ha något att gnälla över också). Jag vill avsluta med att säga : Tack Anna för en kul kväll.

7 kommentarer:

 1. attans att jag inte kunde komma denna gången!

  SvaraRadera
 2. Varm?
  Jag tyckte det var riktigt kallt istället. :)
  Håller med dig om Suzan; rock and roll bara!

  SvaraRadera
 3. Jesse-Paloma: yes, du missade något!
  *********
  Sara: Kallt? ha ha ja se där. Det måste ju betyda någonstans att de lyckats lagom med temperaturen.

  SvaraRadera
 4. Och vi vill säga: Tack för att du inte tog av dig!=)

  Nejvars- det var ytterst trevligt att träffa dig, och jag hoppas vi (och alla andra med) ses igen på en bloggträff inom inte alltför fjärran tid!

  SvaraRadera
 5. The Queen of...: Men jag var ju inte naken inunder (till din besvikelse). Förmodligen också därför jag var lite varm.

  SvaraRadera
 6. Jättetrevligt att träffa dig!
  O du såg iaf inte svettig ut!

  Öva öva öva på de fraserna tills vi ses! ;)

  SvaraRadera
 7. Suzan: Detsamma, kul att träffa dig. Och jag ska öva, så fort jag träffar någon dövis.

  SvaraRadera