måndag 5 september 2011

Allvaret är nära.

Idag har det varit lite av en sorgedag. Det är sista dagen på sommarsemestern. Imorgon måndag börjar allvaret med jobb. I år Känner att en veckas semester till skulle sitta alldeles utmärkt. För jag är inte riktigt klar än med de jobben jag skulle gjort på semestern.

Först och främst är det tre fönster som behöver skrapas målas och kittas om. Och med det arbetet har jag inte kommit längre än att titta upp mot dem och konstaterat att "imorgon är en bra dag att börja". Sen har vi balkongräcket som fortfarande inte är bytt, källaren som inte är utrymd och marken på sydgaveln som ska grävas ut. Däremot har jag lyckats skotta ut ca 8ton grus på gårdsplanen. Så lite har jag fått gjort.


Vad jag däremot har hunnit med är att grilla i massor, tömt ett antal bag-in-boxar, samt införskaffat ännu fler mysbyxor. Så egentligen skulle min kropp behöva en träningshöst, men nu stod det ju i aftonbladet att det var farligt, så jag vet inte vad jag ska göra nu.

Och höstmörkret kommer krypande mer och mer. Men jag har hittat något som lyser och piggar upp tillvaron nämligen detta:Öronblinkers! Hängs på öronen och sen kan man blinka sig fram höger och vänster genom folkmassorna när man går på tex på stan eller möts i en korridor på jobbet. Undrar om de har funktionen "varningsblinkers" och blinkar med båda samtidigt. Om  man nu känner att man behöver stå still ett tag men ändå vill synas för att undvika olycka med andra fotgängare.

3 kommentarer:

  1. Tänker omedelbart införskaffa sådana till min son. Han har en tendens till att fälla krokben på oss genom att plötsligt byta håll mitt framför fötterna på oss. Nu får han lära sig att visa tecken i god tid så att bakomvarande gångtrafikanter hinner väja undan. ;-D

    SvaraRadera
  2. Malin J: Ska han bara komma ihåg att trycka på knappen varje gång innan han vänder sig. Inga hastiga rörelser här inte.

    SvaraRadera
  3. Aj fasiken, då sprack den idén. Får väl utveckla ett sjätte sinne så att jag kan förutse hans rörelser istället.

    SvaraRadera