onsdag 7 september 2011

Motgångarnas dag

Idag blev jag osams med min Nokia telefon igen. Jag skulle skicka ett sms till lillebror. I telefonboken har jag två mobilnummer inlagda på honom. Ett privat och ett jobbnummer som han inte längre använder eftersom han nyligen slutade på det jobbet.

Om jag ska skicka sms från min Nokia kan jag inte via meddelande menyn välja vilket nummer till bror som jag vill skicka till. De har förenklat allt på Nokia genom att bara visa brorsans namn, och inte till vilket av de två numren de tänker skicka.

För att slippa skicka ett vilset sms till någon på brorsans gamla jobb som nu fått ta över hans arbetstelefon, går jag in i telefonboken, markerar hans gamla jobbnummer och väljer radera. Och det gör min Nokia telefon så gärna. "Pip" säger det och jag har raderat hela lillebrors profil med både hemnummer och mobilnummer. Så nu kan jag varken sms:a eller ringa. Och inte finns han på eniro eller hitta.se

Nokia,-disconnecting people

Men tyngst och motsträvigast idag var nog ändå gymet. Trots aftonbladets varningar på löpsedel och allt tog jag  min semesterkropp och gick dit. Och tusan , det märks att folk inte använt gymet på hela sommaren. Alla maskiner kärvade och gick tungt. Till och med hantlarna hade bildat någon kemisk förening med golvet och hade svårt att släppa från underlaget.

Jag tror jag ska sluta med gym, och börja med frimärken istället. Såna rostar i alla fall inte igen.

1 kommentar:

  1. Aha,det är därför det känns så tungt efter semestern../Cina

    SvaraRadera