måndag 10 maj 2010

ByggMax

idag har jag varit på ByggMax och inhandlat bräder till min sambos, förlåt, jag menar våra, såbäddar. (Har man mördarsniglar i trädgården är det inte bara att så i jorden, det måste till lite invallning och trix).

Jag och min sambo har inte semester samtidigt i sommar vilket gör att jag funderat lite på billiga nöjen i närområden man kan göra själv. Jag har nu funnit ett. En varm och fin sommardag kommer jag att ta en kasse kall bärs och en liten brassestol och sätta mig utanför ByggMax brädgård och se på alla snelastade ekipage.

Ärligt talat, personalen på ett sådant ställe måste ju få se så mycket roligt, galet, knasigt och rent trafikfarligt som helst. Idag var det en karl som trodde att han kunde transportera 6m långa (5x5cm) reglar löst bak i sin volvo kombi. Problemet var att de stack ut en och en halv meter. Han åkte en minut före mig. Efter 10 sekunder hade jag åkt ikapp och förbi honom. Då stack reglarna ut 2 meter.

Jag tror jag ska ta med mig kameran också. Det kan nog bli en minnesvärd dag. Någon som gör mig sällskap?

4 kommentarer:

 1. Hahahaha!!! ..nu är jag lite aningens upptagen med trillingar, tädgård(där jag-inte min man-gräver som fan) och en jääätegräsmatta - vissa har ingen åkergräsklippare utan kör vanlig hederlig...-men annars hade jag LÄTT suttit vid din sida! Får jag en lucka kontaktar jag dig...;)

  SvaraRadera
 2. Haha, ja nog har man sett ett och annat vid sina besök där.Du kanske kan ta med dig videokameran och sälja filmen till tv sen =)

  SvaraRadera
 3. Lätt att jag hade kunnat sitta där och garva med dig. Man får se mycket kul när man är där och handlar( läses: När man följer med mamma som behöver bräder till sina odlingslådor)
  Sist körde vi efter en gubbe med släp. När gubben svängde i korsningen så lossnade släpet och forsatte rakt fram på egen hand.

  SvaraRadera
 4. Tjillevipp morsan: Trevligt, jag skriver upp dig som preliminär på gästlistan.
  **********
  Jo, jag har en gammal videokamera någonstans. Men videotiskt går itne längre va??
  **********
  Malin J.: Farligt farligt, men roligt när ingen blir skadad. Det är därför man ska ha katastrof-wiren kopplad. (och inte bara lagd runt dragkroken)

  SvaraRadera