måndag 31 maj 2010

Post

På jobbet har jag ett postfack. Där bukar jag få internpost. Mest är det ritningsändringar och projektpapper. Självklart dimper det även i detta postfack in reklam med jämna mellanrum. Oftast är det pumpar och ventiler, smarta elektroniklösningar, skyddsutrustningar, reklam för mek firmor mm. Sånt som är direktrelaterat till jobbet.

Idag hittade jag den här i postfacket:


"Livets goda" Sveriges ledande vintidning. Och den var adresserad till mig. Detta är lite lustigt för på företaget där jag jobbar har vi en såndär "alkohol-policy". Vi får inte vara alkoholpåverkade när vi kommer till jobbet på morgonen. Vi får inte heller dricka alkohol på arbetstid. Det är faktiskt förbjudet att ens föra in alkohol på firmans område. Och inte får vi ta emot sprit som julklapp från andra företag och inte får vi nubbe till sillen när vi äter julbord med firman. (Det sistnämnda gnälls det faktiskt lite över, men så länge det är gratis mat).

Och nu börjar jag dagen med att ögna igenom en vintidning tillsammans med morgonkaffet. På arbetstid. (jag menar, man måste ju ha rätt att gå igenom dagens post lite snabbt). Undrar vad det är för firma som ligger bakom?
Högvara Svets och Vin? Tutinge, Vin , Ventiler och Whiskey? Skruv- och Portvinsimorten i Allboda? För vilka det än är, här ska inledas ett långsiktigt samarbete.

3 kommentarer:

 1. Detta har inget med ditt inlägg att göra, men jag såg den här filmen och kom att tänka på dig och din krånglande åkgräsklippare. Du kanske vill byta upp dig till en sådan här:
  http://www.idiot.se/roliga-filmer/tradgardsmaskin
  Sevärt jag lovar.

  SvaraRadera
 2. Ha ha! Tack Malin. Den går faktiskt lite för fort för min smak, gräset blir tufsigt. Men han är ju säker uppe i 70knyck.. utan hjälm på en trädgårdstraktor utan några direkta väghållnings egenskaper. Som webb-adressen säger, idiot.

  SvaraRadera
 3. Det var min reaktion med :) . Det finns en hel del roliga klipp på den sidan.

  SvaraRadera