tisdag 25 maj 2010

Om skägget är långt kan man ha det i brevlådan

Igår fick jag syn på den här cykeln. Först tyckte jag att det verkade skitsmidigt att slipa cykla för att hämta posten. Sen hånlog jag lite skadeglatt när jag insåg hur förvirrad den måste göra brevbäraren.

Men sen insåg jag begränsningen. Man är tvungen att endast cykla inom sitt postnummerområde. I och med den begränsningen försvann ju rätt mycket frihet. Fast det kanske går att köra någon form av c/o eller eftersändning om man cyklar till vännerna på andra sidan stan?

Adress: Röda damcykeln
Crescent 24"
123 45 Cykelby

4 kommentarer:

 1. Hur cool som helst! Tror jag ska sätta en brevlåda på baksidan av min el-rullstol. Fast det måste bli en modell jättestor, du vet hur mycket kvinnofolk handlar ;-)

  SvaraRadera
 2. Jamen det är ju jättesmidigt med en vattentät cykelkorg/brevlåda. Jobbigt bara för brevbäraren som måste leta reda på brevlådan.

  SvaraRadera
 3. Vem tusan kommer på en sådan konstruktion?!

  SvaraRadera
 4. Renée: Du får köpa en sånhär:
  http://www.rusta.se/markbrevlada_p62151010.html
  ********
  Anne:Jo, lite praktiskt kanske. Men tänk vad spännande för brevbäraren... undrar vart brevlådan är idag. Dagens utmaning liksom.
  **********
  Jessica: Jag gissar att den är en människa som ägde en cykel, hade en brevlåda över, samt var för snål för att köpa en riktig cykelkorg.

  SvaraRadera