fredag 18 mars 2011

Datorer

Även om jag är ingenjör, förstår jag mig inte alltid på datorer. Ibland dyker det upp en liten flagga längst ned till höger på bildskärmen. Det betyder att datorn vill något system-mässigt. Ofta tycker den att det är dags för scanning av någon sort. Det var det även denna gång. Sen hade jag ett till fel. Ett som jag inte förstår. Hur vet datorn vilka lösningar den ska söka om ingen/inget rapporterat in problem?

Datorer är fantastiska.

5 kommentarer:

 1. För säkerhets skull så tycker jag att du bör köra en skanning, förslagsvis av något fint du vill ha inskannat och sen inrapportera ett par problem manuellt så att det inte blir obalans.
  Man skall inte reta upp IT-avdelningen!

  SvaraRadera
 2. Brukar alltid trycka OK på alla sådana där meddelanden. Litar verkligen på att min dator är smartare än mig ;-). //Gina

  SvaraRadera
 3. Jag skulle gärna nöja mig med svar på de problem som finns och rapporterats. Vi har haft datorproblem i över en vecka. På hela företaget.

  SvaraRadera
 4. Jag tycker det är fantastiskt! Jag skulle vilja ha en "radera all historik"-funktion i mitt eget huvud också. Fatta vad lattjo det hade varit!

  SvaraRadera
 5. Fisken: Det är lugnt, det är jag som är it-avdelningen här hemma. Och när det gäller att rapportera in problem ,löses det av min sambo.
  **********
  Gina: Du måste sluta vara så godtrogen Gina!
  *********
  Singelmamman: Oj, lät som mycket fika-tid!
  *********
  Jessica: Oj, låter som om du varit ute på krogen och pillat på karlar. eh, jag menar, ja, det hade varit lattjo.

  SvaraRadera