torsdag 24 mars 2011

Karlskrona

Jag har varit i Karlskrona, igen. För jobbets räkning, igen. Chefens påhitt, igen. Den här gången blev det inget äventyr med tåg. Vi åkte bil.

Vårt hyrbilsavtal säger att vi först och främst ska välja miljöklassad VW Golf. Men sist  hade jag tur och fick en Audi A6 istället. Det var väl slut på Golfar den dagen. Det var slut på golfar den här gången också. Vi fick en Skoda, diesel.

Även denna gång bodde vi på Scandic hotel. Sist bodde jag på första våningen. Den här gången bodde jag på tredje våningen, västra flygeln. Men det var sak samma, rummen såg exakt lika dana ut. De hade förmodligen bara råd att betala inredningsdesignern för ett rum.

I Karlskrona har de inte bara Scandic hotel, de har roliga kaffe automater också. De har inte kaffe med mjölk, de har kaffe med....

Klicka på bilden för att bättre se vad det står på knapparna

Vill man går det att göra snuskiga anspelningar på det. Det är fritt upp till var och en. Själv gjorde jag två... anspelningar alltså.

5 kommentarer:

 1. Finns det inte någon gammal apparat som även har beteckningen "skum"? Vitt skum någon? Nja, jag håller mig nog till mitt tevatten :)

  SvaraRadera
 2. Maken har en sådan maskin på jobbet, där har det också gjorts en hel del anspelningar.

  SvaraRadera
 3. så går det när man inte får kalla fettigt pulver för mjölk..

  SvaraRadera
 4. Sara: ha ha, kaffe med vitt skum, låter ju som... diskmedel i kaffet.
  ********
  Malin J: Skönt att höra att man inte är ensam.
  *******
  Bonita: Precis, men istället för vitt borde de väl kalla det "mjölkersättning" eller något åt det hållet. Vitt låter så ....mysko. Samtidigt tycker jag det är bra att det inte får kallas mjölk hur som helst.

  SvaraRadera
 5. eller hur?.. jag tror det handlar om utrymme helt enkelt. Texten skulle bli för liten om man skulle trycka in hela ordet på de där knapparna. Eller...så är det nån som försöker vara rolig... ;-)

  SvaraRadera