lördag 16 april 2011

Diskmaskin

Det är så skönt att vara ett hushåll med bara två vuxna och en diskmaskin. Då slipper man problemet med att diskbänken förvandlas till ett stort disk-berg. För en diskmaskin plockar ju i och ur sig praktiskt taget av sig själv.

7 kommentarer:

 1. Är det någon av er som kör med utnötningsmetoden? Alltså att en av er känner att det alltid är den som plockar i och ur och har nu bestämt sej för att vänta ut den andra? :)

  SvaraRadera
 2. Jessica: Nej, om det ändå hade varit det.
  *********
  Helena: Nej det har vi slutat med. Det pågick bara de första åren. Det här är mer resultatet av två personer som jobbar helg.

  SvaraRadera
 3. Så där brukar det se ut här hemma när jag går i strejk. Tror knappast inte ens att maken vet hur man startar maskinen. Sörjer på sätt och vis tiden utan diskmaskinen för då diskade vi varannan gång och inget diskberg gick att skönjas i horizonten.

  SvaraRadera
 4. Åh vad skönt att se att det är fler som har det som vi :) Fast vi är iofs 5 stycken i hushållet (varav 3 barn)... iaf varannan vecka. Den här veckan är vi 3 (varav ett barn, om man räknar bort det i min mage...vilket man nog kan göra eftersom det barnet ändå inte bidrar med någon disk), och trots detta är det ytterst svårt att se köksbänken. Men jag tror det finns där, under tallrikarna och kastrullerna.

  SvaraRadera
 5. Cey: Så det går att diska varannan gång, men inte att köra diskmaskinen varannan gång. Vad sägs om att en plockar i och den andre ur.
  **********
  Madeleine: Äh, så farligt är det inte. Illa är det först när man börjar dricka kaffe ur rödvinsglasen.
  ********
  LillaUlle: Det är precis med disk som med snö. Det finns alltid någonting inunder.

  SvaraRadera