söndag 16 januari 2011

Idrottsmän

Sitter och tittar på "TimeOut" i tv4 med Martin Timell som programledare. Varje lag består av två komiker och en idrottsman. Alltså, för att få programmet roligt när man har med två idrottsmän krävs det fyra komiker, FYRA! Svenska idrottare måste vara något av det tråkigaste som finns.

3 kommentarer:

 1. Vi satt i publiken på den inspelningen. Ja..idrottare (i alla fall de som var där så) var inte så lattjo faktiskt..

  SvaraRadera
 2. Ja alltså, idrottsmän förväntas ju vara bra på idrott, kanske lite för mycket att förvänta sig att de ska vara roliga också. Komiker, ja de jobbar ju med att vara roliga (även om en del misslyckas rätt totalt ibland). Kanske är det så att idrottare är dubbelt så bra på idrott som komikerna är på att vara roliga... alltså krävs två komiker per idrottare för att programmet ska bli kul...
  Lite matte, såhär på måndagsmorgonen... (något måste man ju roa sig med när man inte blir av med den där förbannade förkylningen)

  SvaraRadera
 3. Sus: Då har jag ett ögonvittne till min spekulation, tack.
  ********
  LillaUlle: Jag förstår din matematik till fullo, men för att den ska gå ihop betyder det också att idrott är väldigt tråkigt. Finns det mycket bra idrott i ett rum, krävs det mycket komik för att det ska bli roligt.

  SvaraRadera