söndag 30 januari 2011

Vitvarukedjan som förstör mitt sexliv

Det är söndagskväll, jag och min sambo halvligger i soffan framför tv:n. Jag ligger alldeles perfekt till för att klämma lite på insidan av sambons lår och pussa henne lite på sidan. Och nu när det ändå blev reklam blev hon ju helt klart intressantare än tv:n.

Så jag klämmer lite här, pussar lite där, samtidigt som ELON-reklamen börjar rulla....och fi fan. Mycket kan jag hångla till men när terapeutens tunga börjar fladdra har hela min kropp bestämt sig. Ikväll är det frimärkssamlingen som gäller!

12 kommentarer:

 1. Men herregud... Man blir ju mörkrädd. Vilken obehaglig reklam!

  SvaraRadera
 2. Fy tusan! Hur kommer man ens på att göra en sån reklamfilm?! Mig får den då bara att vilja undvika Elon för all framtid!

  SvaraRadera
 3. Ewa: Mörkrädd... eller terapeut-rädd.
  **********
  Dixie: Om jag inte har helt fel är den gjort av Felix Herngren. Han räknas väl som proffs så att ingen på elon vågar ifrågasätta honom. Fattan, han har fått betalt för att vi ska få se en terapeut massera sina bröstvårtor genom slipovern.

  SvaraRadera
 4. Ah... där har vi förklaringen då! Det enda jag kan komma på att jag gillar där han är inblandad är Solsidan.

  SvaraRadera
 5. My god... Den hade jag inte sett innan men jag VILL INTE SE DEN MER! Fy fan så äcklig!

  SvaraRadera
 6. Ja fy! Den reklamen är fruktansvärt äcklig. Skulle aldrig få för mig att köpa något från ELON längre. Undrar vad de tänkte när de kom på idén till reklamen...och dessutom tyckte det var en så bra idé att de verkligen gjorde den.

  SvaraRadera
 7. Jahopp....nu blir det torka i sänkkammarn tills man lyckats förtränga den vidriga reklamen.
  Ska hädanefter kolla på tv med fjärrkontrollen hårt hållen i näven så att jag snabbt kan byta kanal om reklamen skulle dyka upp.
  Uääkkk!

  SvaraRadera
 8. Den är verkligen vidrig den reklamen. Hur tänkte man där liksom? Riktigt snuskigt när han pillar sig på br********na (kan inte förmå mig att skriva ut). Är det ingen moraltant eller farbror som reagerat och ringt och anmält?! //Gina

  SvaraRadera
 9. Dixie: Ja, men han är inte ensam om solsidan, kan vara därför.
  ********
  Renée: Ja, visst är den äcklig.
  *******
  LillaUlle: tja, det var väl idétorka, så de söp till och det enda de kom ihåg från kvällen innan var den här dumma idén.
  *********
  Malin J: Ojdå, hade den sån effekt på dig. hoppas du glömmer fort :)
  *******
  Gina: Det är det säkert, det är vad moraltanter gör om dagarna.

  SvaraRadera
 10. ja fy faaaaan vad äcklig han är! tar bort all känsla för feeling...

  SvaraRadera
 11. Maria: Yes, feeling is lost, på något vis. Kunde kanske varit en bra reklam för pepparspray eller överfallslarm annars? Eller riktigt snabba joggingskor. Varmt välkommen hit!

  SvaraRadera
 12. Ja den är så vedervärdig - fy för den lede, jag kommer att tänka på den med jämna mellanrum. Det där med tungan är särskilt hemskt... urk.

  SvaraRadera