söndag 2 januari 2011

Nytt år, samma röra

Idag har det som bekant varit dagen efter stora festen. Och även om jag lämnade nyårsfesten "lite glad i hatten" så slapp jag känna mig bakis idag. däremot har det väl inte gått fort någonstans direkt.

Eller jo, mag- och tarmfunktionen gick lite fortare där ett tag. Hittade nämligen de sista bitarna julskinka tillsammans med några sönderkokta potatisar i en plastlåda lite längre in i kylen med obestämt datum. Hackade ned allt i stekpannan och gjorde pytt i panna.

Dumt eller modigt? sak samma, nu är julskinkan slut och jag slipper få den serverad i arton olika varianter i januaris matlådor. Toapapper är dessutom relativt billigt.

I övrigt idag har jag glott på tv och konstaterat att det finn en sorts reklam som klart dominerar. Och det är inte tvättmedel eller dambindor. Det är dejting.

Match.com, Praship.com, Mötesplatsen mm. Tydligen känner vi oss mer ensamma på vintern. Kanske har Jul något med det hela att göra också, en helg som traditionellt och tvunget ska delas med någon. Pengar verkar det finnas att hämta hos singlar, de verkar spendera mycket pengar med tanke på vad med reklamtid det köps in.

Och det finns verkligen hela spannet. De mer seriösa Match.com eDarling eller den som jag precis såg:Singel-dejting.se. En kvinna vaknar upp bredvid en man och kallar honom för fel namn.. men oj.. ha ha, så tokigt. "Lev livet och träffa nya partners, vi hjälper dig".

Koppleriverksamhet trodde jag sånt hette. Lite finare namn bara än "knullkontakt.se". ( Den sajten lärde jag mig när jag var telefonförsäljare. En kollega som jobbat länge och var duktig säljare satt och surfade lite i smyg när "ingen såg", vilket halva avdelningen gjorde eftersom han satt med ryggen åt oss, samtidigt som han satt och körde sitt säljsnack. Och blev det affär så bytte han bara fönster. Till historien hör att han hade absolut högst försäljnings siffror på hela avdelningen, så alla chefer såg mellan fingrarna).

2 kommentarer:

  1. Du missade Bodycontact.com....

    SvaraRadera
  2. Anonym: Tack...jag spar den för framtiden.

    SvaraRadera