fredag 26 augusti 2011

Babylycka?

Sveriges blivade kungahus har babylycka. Säger aftonbladet i alla fall. Är hon inte i början av graviditeten? Hur lyckligt är det? Morgonillamående och utstängd från alla alkoholhaltiga drycker. Hur lyckligt är det?


4 kommentarer:

 1. En mkt bra poäng. Och om hon inte mår illa är hon förmodligen trött. Jag är just nu gravid och jag hade humörsvängningar a la pms de första 4-5 månaderna. Om hon är likadan, hur kul är det då för Daniel?

  SvaraRadera
 2. Babylycka redan nu. Är det inte att ta ut lyckan i förväg? Ska det vankas studentfest lagom när arvtagaren tittar ut och bröllop lagom till femårs dagen?
  Kronprinsessan är ännu tidigt i graviditeten och mycket kan hända. Nej, tycker att man ska vänta med firandet tills barnet är fött och allt gått bra. Vet en del som tagit ut glädjen i förskott som det inte slutat så lyckligt för.

  SvaraRadera
 3. "Babylycka" är bara ett slitet mediauttryck! Hovet använde inte det ordet. Och det vet väl alla, även män och kvinnor som inte varit gravida, att det kan vara jättehärligt men också skitjobbigt att vara gravid. Min syster har mått illa och fick dessutom en blodpropp vilket innebär att hon måste injicera blodförtunnande morgon och kväll och även under tre månader efter att barnet är fött. Det har blivit betydligt mer pyssel än hon tänkt, dessutom har hon blivit tvungen att komma över sitt stora obehag hon har vad gäller sprutor. Men trots detta är inte barnet mindre efterlängtat.

  SvaraRadera
 4. Om att ta ut glädjen "i förväg": Alla barn, ofödda som födda, är största glädjen för sina föräldrar, från det där första pluset på gravtestet. Livet är för kort för att du inte ska vara lycklig när det är möjligt. Sorg och olycka kommer ändå. /Mamma Sara (som spydde 9 månader gånger 3)

  SvaraRadera