tisdag 27 april 2010

Olika bloggar

Det händer inte så ofta, men när jag får tid tycker jag det är kul att "surfa runt" lite bland olika bloggar. Jag brukar göra så att jag nyttjar mig av följare. (Följare är trevligt, jag fick precis en ny häromdagen, välkommen Linda). Jag gör så att jag klickar på en av mina följare och läser hans/hennes blogg, och klickar mig sedan vidare genom att klicka på någon av hans/hennes följare osv.

På det viset klickar jag mig fram från följare till följare. De flesta bloggar jag stött på skrivs av kvinnor, som ofta är hemma med barn. Sen finns det folk som bloggar med utgångspunkt från olika händelser de råkat ut för i livet. Genom att dela med sig får de också mycket tillbaka av andra som varit i liknande situationer. På det viset är bloggandet lite fint tycker jag. Ingen behöver vara ensam, det finns alltid fler därute.

Men idag hittade jag en blogg bara sju följare bort som inte handlade om blöjbyten. Den baserade sig mer på "sovrumsgolf". Och inte hade killen något vidare lokalsinne heller, för där han hade stoppat in sn¤££€n ska den definitivt inte vara!

Egentligen ska jag väl inte vara förvånad med tanke på hur nätet ser ut i övrigt. Men jag hade ju aldrig gissat på att det bara låg sju följare bort. Det här ska väl ändå klassas som ett av nätets lite bättre hörn, eller? Men, men, även nätet är väl ett snitt av medelsvensson.

Hmm, det lyser i ett av grannhusen lite längre bort. Undrar vad de gör...de kanske bloggar de med ;)

5 kommentarer:

 1. Skrattar gott. Man kan hamna på de mest konstiga ställen när man surfar runt.

  SvaraRadera
 2. Vän av ordning undrar"Vad heter den bloggen"?:)

  SvaraRadera
 3. Malin J: Ja..verkligen, det är det som är en del av charmen med internet tycker jag.
  **************
  Anonym: Det talar jag om en annan dag...gång imorgon kanske... eller ikväll, vi får se.

  SvaraRadera
 4. Ja, jag gör som du ibland. Det var så jag hittade hit. Från länk till länk till länk. Man kan ibland hitta det man inte visste att man sökte efter!

  SvaraRadera
 5. annamis: Ja, precis. ungefär som när man surfar på blocket... Oj vad många bra att ha saker som finns där.
  *********
  Anonym: Sexperiment heter bloggen, om du nu inte lyckas hitta snusk på andra ställen på nätet.

  SvaraRadera