lördag 10 april 2010

Sjungstjärna!

Jag tillhör en av de där jobbiga människorna som tycker det är skitkul med karaoke, singstar och liknande, särskilt efter visst inmundigande av alkohol. Igår kväll hade jag en gammal kompis, som jag inte sett på ett halvår, över på lite pizza, pilsner och grabb-snack. Det hela slutade med singstar. (för er som inte vet är singstar ett tv-spel där man ska sjunga med i en låt i mikrofoner. Spelet analyserar hur väl man hållt tonen och poängen ges därefter).

Vi avverkade ett gäng med svenska schlagerhits och stämningen var på topp när vi skulle gå in på 80-tals hitsen. Men där dog det. Pga en incident vid en tidigare festlighet hade skivan blivit lite repig ute i kanten vilket tydligen var just det stället som behövdes för att få igång hela spelet.

Allt bara dog och där slutade liksom kvällen, min vän tackade för sig och gick hem ... när allt nyligen varit på topp (så även den av ölen framkallade snurrigheten). Rackarns! Ingen "Janne Lucas växeln hallå".

När jag vaknade i morse mådde jag faktiskt bra. Låg och drog mig lite tittade på klockan och fick sedan ett härligt klassiskt "dagen efter minns först nu vad jag gjorde igår oj det var dumt".

Full och glad blev jag jättebesviken på att skivan var trasig. För att förhindra att detta skulle hända fler gånger satte jag mig vid datorn och beställde en ny "Singstar 80's-hits" för 329kr från discshop. Och det hade väl varit väl om det slutat där.

Men enligt det bekräftelsemail som ligger i min inbox beställde jag också:
Singstar - Svenska Stjärnor 339kr
Singstar - Pop Hits (Skandinavisk)299kr
Totalt: 967kr Allt förbetalt via internetbanken. (uppenbarligen gick det bra att hantera bankdosan)

Det är inte illa. Bränna 1000spänn utan att gå ut på krogen en fredagskväll.
Vad jag sa till min sambo?
Men älskling, man måste se det positiva i sånahär saker. När man handlar för såhär mycket är ju frakten gratis :)

4 kommentarer:

 1. På många karaoke ställen i Japan finns den funktionen. Det spelar ingen roll om man sjunger falskt, huvudsaken är att man håller ut tonerna lika länge som originalet och sjunger med hög röst. Då får man flest poäng. Det räknas till och med ut hur många kalorier man gör åt per låt.

  SvaraRadera
 2. Haha, ni karlar kan ni... Min söta sambo satt med min svåger en kväll och tog några öl. (Och i min svågers hem, är NÅGRA öl minst 10...) Dagen efter när jag kollar MIN mail har jag en beställningsbekräftelse på engelska från Laphroig... En 15årig flaska med tydligen gott innehåll och 2 glas och så lite frakt på det... Oxå billigt :) Man är tydligen ganska bra på engelska med lite alkoholhaltiga drycker i kroppen.. Men sen dess har vi fått 2 barn, sambon fyller snart 30 och är nu vuxen, så något sådant kommer inte hända igen. Ja, eller hur... ;)

  SvaraRadera
 3. Men gratis frakt ÄR bra. ;)

  SvaraRadera
 4. Tänkte bara: Schysst funktion med kalorimätare. Vi killar som ska tävla i allt, jag villknappast tänka på hur mina manliga bekanta skulle bete sig med micken i hand.
  ***********
  Tina: Whiskey OCH glas! du ser, vi män tänker på allt! och självklart blir vi män mogna och slutar göra dumheter efter 30. se på mig jag är... ungefär 5 från 40. ;-)

  SvaraRadera