torsdag 8 juli 2010

Om hemmagjord Bailey's

Bara för att förtydliga förra inlägget, smeten smakar inte så tokigt. Det smakar sött, gräddigt och gott, men inte direkt Bailey's. utan mer som någon sorts kopia.

Däremot fick jag nog i mig lite för mycket igår. I morse när jag vaknade kände jag ett starkt behov av att ge mig ut i motionsspåret och springa en halvmil innan frukost. Och så gjorde jag, jag gör ju vad jag vill , jag har ju semester.

Men det är inte kokt vad för mycket Baileys kan få en att göra dumma saker.

5 kommentarer:

 1. Min käre far var på semester på Azorerna och kom hem med någon slags likör till mig. Denna likör (har tyvär glömt namnet) var en klar Bailey´s kopia och riktigt god. Det slutade med att maken fick dricka upp den på egen hand eftersom det var något i den som fick mig att svullna upp i mun och svalg. Riktigt synd, jag gillade den likören men inte så mycket att jag var villig att riskera livet med en klunk.
  När det gäller att du gav dig ut i motionsspåret.. se det så här: Nu har du gjort dig förtjänt av ett extra glas Baileys!

  SvaraRadera
 2. Haha, jag antar att den blir bättre och bättre ju mer du dricker så på'n igen bara ;)

  SvaraRadera
 3. Ha ha - du håller ju på att bli alldeles förtappad. Hur länge har du haft semester nu, en vecka? Jag menar, ge sig ut och springa sådär, kan inte vara bra ;-). Baileysen eller vad det nu heter i pluralis, säger jag däremot inte ett ord om. //Gina

  SvaraRadera
 4. Nej, jag vill fortfarande inte ha överskottet. Jag tror inte på dig. Du får allt dricka upp det själv.

  SvaraRadera
 5. Malin J: Hu, låter farligt. Det är nog därför jag mest dricker grogg. Där vet jag själv vad som är iblandat.
  *********
  Malla: tja.. den har visat sig smaka annorlunda med tiden, och jag kommer garanterat att vara på ett antal gånger till.
  ************
  Gina: Jag är inne på min tredje vecka nu, på måndag börjar min fjärde. Så jag börjar bli lite semestervill.
  *************
  Maria: Jaha, så du låter inte främmande farbröder bjuda dig på egenhändigt blandade drinkar... fegis! Men desto mer blir det kvar till mig :)

  SvaraRadera