fredag 3 september 2010

Frisk?

Idag blir det ett kort inlägg för svärföräldrarna är på besök.

På jobbet idag var det en kollega som försökte spexa till det lite vid fikabordet efter att jag gjort ett litet uttalande. Han klappade mig på axeln och sa.
-Gustav, om förstånd vore en sjukdom vore du fullständigt frisk!

Eftersom jag råkat ut för samma kommentar i årskurs åtta, högstadie,t av en busschaufför, hade jag blixtsnabbt svaret förberett:
-Frisk, det är bara den som inte är tillräckligt undersökt.

4 kommentarer:

 1. Att han bara vågade säga så till dig. Bra kontring från dig iallafall. Fasen, jag tycker (trots att jag inte känner dig) att du är en av de vettigaste och samtidigt roligaste jag mött. Därför tror jag också att du glömmer hela den incidenten. //Gina

  SvaraRadera
 2. Håller med Gina.
  Du har mer vett i lillfingernageln än de flesta har i hela kroppen. Men visst är det skönt när man får till ett så bra svar.

  När jag gick i högstadiet hade jag stora problem med svåra exem i ansiktet. En kille tyckte han var rolig när han sade "Vilket fint hål du har i pannan, snygglo"
  Varvid jag svarade"Då ska du se hålet jag har i bakuvudet,man kan se in till hjärnan" Och så erbjöd jag mig att lyfta på håret så att han kunde se själv.
  Han blev mycket tyst och smet runt närmsta hörn.

  Det är sååå skönt att få trycka till sådana personer.

  SvaraRadera
 3. Gina: Tack, vad snäll du är. Jag vill påpeka att hela situationen utspelade sig i mycket glada ordlag och med mycket humor. Det fanns inte en tillstymmelse till att nån elakhet från något håll.
  ********
  Malin J: Det var tusan till mod och självsäkerhet du visade där. Modigt, måste jag säga.

  SvaraRadera
 4. Jag skickar en kommentar till. Glömde en ;-) efter min text i förra inlägget. Var nog rätt säker att ingen skulle vara dum mot dig om det nu inte råkade vara en sådan där överingenjör ha ha! Kul att ni har roligt på jobbet, det behövs. //Gina

  SvaraRadera