lördag 18 september 2010

Vågat Reinfeldt.

Vi är på Coop och handlar. Går förbi tidningshyllorna. Det syns att det är val. Till och med på tidningen Café finns ett politiker-ansikte, Fredrik Reinfeldt. Visst är det bra att synas, särkilt nu i slutspurten. Samtidigt får man inte göra några feltramp (bröstpump), sånt kan kosta väljare.

Reinfeldt på framsidan på Café (och även tidningen KUNG)

Såhär är vi väl mest vana att se omslagen...

Och då tänker jag: Hur vågar han? Reinfeldt alltså. Hur vågar han stå på framsidan på en tidning som tillhör den genren som flertalet gånger anklagats för förtäckt porrtidning med sina vågade bilder på unga flickor i minimal utstyrsel. Såna bilder som ger vanliga flickor mindervärdeskomplex och ätstörningar. Är det något han står för? Så här nära valslutspurten.

Men då slår det mig. Centerkvinnorna ingår ju också i alliansen.


(Reinfeldts PR konsult kanske tog en tidig fredag den dagen)

3 kommentarer:

 1. Det bästa är ju texten: Fredrik kör hårt!
  Samtidigt som han kavlar upp ärmarna.
  Jag trodde jag skulle bryta ihop av skrattkramper. Nä nu ska jag ta och natta om lillkillen som vaknade av mammas gapskratt.
  Tack för skrattet. Nu kommer jag sova gott. (Eller drömma mardrömmar om Reinfeldt som kavlar upp ärmarna för att köra hårt ^^)

  SvaraRadera
 2. Tja, kanske han är skamlös och därför vågar det. //Gina

  SvaraRadera
 3. Malin J: Vassego, såg aldrig den humoristiska aspekten i bilden. Kul att den kan tolkas på flera sätt.
  *********
  Gina: Ja, antingen det, eller så var han så desperat att synas så mycket som möjligt innan valet att han inte tänkte så mycket på gränserna.

  SvaraRadera