måndag 6 september 2010

Städa

I helgen har svärföräldrarna varit på besök. Måste säga att det hänt en hel del ändå, eller tack vare. Jag och svärfar har byggt ett nytt garage till åkgräsklipparen, jag har klipp mig, köpt platt-tv och grillat fläsk-kotlett i sen sommaren/förhösten. Rätt ok helg.

Jag avslutade med att städa i min snickarbod. Och titta vad jag hittade efter 40minuters städande.Ha ha.... och med hjälp av en modernt designad hovtång gick det även att få av kapsylen. Fest var det här! visste ni förresten att hovtång är hovslagarens motsvarighet till tånageltång? Det hörs på namnet när man tänker på det. Sen har det visat sig att tången är väldigt bra på att dra ut spik med, vilket har blivit dess nya arbetsområde. Därför har vi uppfunnit ett nytt namn för sådana tänger: Multinång.


Men skit samma vad tången heter, öl är gott, skål god vänner!

3 kommentarer:

 1. Du får sluta med öl i glas och börja med burköl istället. Denna länk "http://www.brunzell.com/projekt/solfangare/index.htm" har GUSTAV skrivet över hela sig.

  Tack för en fantastisk rolig blogg :)

  Lycka till

  /Martin

  SvaraRadera
 2. Värsta machohelgen du haft! Snickra med svärfar, köpa platt-TV, grilla fläskkotlett, städa i snickarboa och en öl på det ;-). Nästa vecka får du bevaka din kvinnliga sida ;-). Skål på dig! /Gina

  SvaraRadera
 3. Martin: Tackar, och tack för länken, ett bygge som mycket väl kunde varit mitt... ha ha ha. Helt i min smak!
  ***********
  Gina: Jupp, denna vecka ska jag äta choklad, måla tånaglarna och titta på "Say yes to the dress". Jag tror min sambo skulle tycka det vore trevligt med lite sånt sällskap i alla fall :)

  SvaraRadera