måndag 20 september 2010

Mediatränad partirepresentant?

Jag är en av många som inte är överförtjust att SD fick så många röster i valet. Samtidigt måste man erkänna att de tog sig dit på demokratisk väg. Uppenbart finns det missnöje över tidigare förd politik hos drygt 5% av befolkningen som nu ville göra en markering. Vem vet, kanske var det många av se som röstade SD som blev lite rädda över hur stor deras markering blev?

Nåväl, SD är ett litet parti som nu snabbt växer sig större. Snabbväxt ger växtvärk, det är allmänt känt, oavsett om det är en tonåring, ett företag eller ett parti. Nu när SD blivit så stort, finns det kompetent politiskt aktiva att fylla upp alla platser med? Eller får de göra som Ny demokrati fick göra en gång i tiden, ta Sveriges överblivna bottenskrap av politiskt aktiva, som inget annat parti ville ha?

Som den här killen. Jag tror han var sjuk den dagen då de hade mediaträning inom partiet.


4 kommentarer:

 1. Obetalbart!
  Det ger ju lite hopp i all bedrövelse att man inte behöver oroa sig så mycket.

  SvaraRadera
 2. Jag har sett den. Jag förstod inte riktigt om han på allvar tror att invandringen kommer göra så att vi inte får fira jul och midsommar längre.
  Ja ja stackars sate . Det är inte lätt att leva med vanföreställningar.

  SvaraRadera
 3. Vilket stolpskott!

  SvaraRadera
 4. Tänkte bara: Vaddå inte oroa sig? De där sitter med vi beslutsfattande möte och har rösträtt!
  ************
  Malin J: Undrar om han ens tänkt på hur mycket julfirandet ändrat sig genom åren. Vad hände med julbocken? han som nu är ersatt med tomten. Och hur kom stjärngossar med i luciatåget? De var ju en separat händelse från början. Och på vilken sida om förra millenieskiftet kom sill och nubbe in i bilden egentligen?
  Förresten, var han inte klädd mer som en amerikansk sydstatsbo än en svensk. En svensk har väl skorta och skinnväst?
  ************
  hassesdotter: Solpskott är lite grovt tycker jag. Killen har ju bara lite otur när han tänker (och uttrycker sig). Sen görs ju inte intrycket bättre av att han står och sväljer snor upprepade gånger i intervjun.

  SvaraRadera