lördag 29 oktober 2011

Äntligen fredag

Äntligen var det fredag och dags att gå hem från jobbet! Så underbart och helt plötsligt kändes det som om hela världen log emot en. Och det gjorde den nästan....
Smile!

Det var dags att ladda för the genuine Swedish friday-mys! Och vad är väl mer fredags-svenskt än tacos. Allt som behövdes var bara att gå och handla allt.

På affären stötte jag på något som jag tror att inte ens George Lucas kunde drömma om skulle existera när han lanserade sin första Starwarsfilm 1977. Jag tror inte heller han trodde på det som "merchandise" närhan lanserade sin andra film 1980, eller sin tredje film 1983. Men allt går att sälja. Så vad kan vara mer rymdkrigsförknippat än barnmorötter, typ McDonalds?

En liten morotspåse med Yoda på?
"Må kostfibrerna va med dig"

Men det blev inga morötter. Det blev istället en påse av det här:


Polly, Dregen Edition! "I pimp your Polly" står det på påsen. Min sambo fick genast associationer till något annat. Association eller inte. Smaken var i alla fall helt ok. Gla' helg!

4 kommentarer:

 1. Jag kör bara med original polly, gillar inte när man försöker mixtra med perfektion. Gillar smilet på bilen och morotspåsarna dock.

  SvaraRadera
 2. Malin J: Men då har jag en fråga, mörka eller ljusa Polly?

  SvaraRadera
 3. SVARTA Polly!!! <3 LOVE!! Gärna i kombo med vanliga, ljusa. Amazeballs.

  SvaraRadera
 4. Mörka Gustav, helt klart mörka. De ljusa ger jag till gubben min ;-)

  SvaraRadera