torsdag 6 oktober 2011

På tv just nu....

Nu när det börjar bli sådär riktigt höstmörkt och höstregnigt, tänkte jag att det kunde vara mysigt att sitta under en filt i soffan med min mysiga sambo och titta på film. Trädgården kommer ju inte heller att ta lika mycket tid i vinter som den gjorde i somras. Därför beställde vi jag Canal+ film.

Det är ett paket med ett gäng filmkanaler från Canal+.Ofta rätt bra filmer. Men nu har vi helt plötsligt inte tid att se på film eftersom vi hittar på så mycket husrenovering. Och för att känna att pengarna inte är helt bortkastade vill man ju försöka hinna titta lite i alla fall.

Så idag har jag sett en film med Mel Gibson och Julia Roberts, Conspiracy Theory. Och nu är det dags att gå och lägga sig. Igår satt jag också och tittade på en film. Men så somnade jag i soffan framför tv:n och vaknade vid halv två och slår upp ögonen.

Och vad får jag får se, yrvaken och förvirrad mitt i natten mitt på stora HD-tv:n. En extrem närbild på två jättekön som har samlag. Nattetid körs det tydligen Erotik på vissa av filmkanalerna. Ni får tro vad ni vill, men det är inte trevligt att vakna till sånt. Inte alls. Det är farligt att somna framför tv:n nu. Det kan lätt ge mardrömmar.

2 kommentarer:

  1. Hahaha. Det första min bror sa när jag flyttade hemifrån var:"Det ingår flera betalkanaler i hyran där du ska bo, så nu kan du kolla på porr hela nättrna".
    Tror möjligtvis att han glömde av sig att det var lillasyster han pratade med. Lillasystern som inte ens kunde ta hem en kille ifrån klassen när det var dags att plugga till ett matteprov utan att det blev korsförhör. (ja, vi skulle BARA plugga matte.Jag var/är urusel på matte och killen ifråga var bäst i klassen och skulle hjälpa mig att fatta alla formler.Och NEJ, han hade inga andra underliggande motiv, han är öppet homosexuell).
    Och nej jag kollade aldrig porr på nätterna när jag flyttat hemifrån.

    SvaraRadera
  2. Conspiracy Theory är en mycket bra film!

    SvaraRadera