måndag 24 oktober 2011

Ny telefon.

Min arbetsgivare verkar ha förtroende för mig. Efter fyra år med rejält sliten Sony-Ericsson telefon som slumpvis tappade minnet fick jag idag en iphone (4). Med tanke på att min förra telefon i stort sett bara användes att ringa med (det var typ det som fungerade, samt ta emot sms från telefonsvarartjänsten), känns det som ett rätt stort steg.

Jag har nu tagit ett litet steg för att komma ikapp alla andra som lever i framtiden. Jag förstår faktiskt varför man skaffar iphone. Allt bara funkar. Jag kan nu enkelt kolla jobbmailen, fastän jag är hemma och inte får betalt. Jag kan kolla min kalender på morgonen innan jag kommer till jobbet för att se om jag har något möte på förmiddagen jag glömt bort.

Helt automatiskt så samsynkar den med hela världen känns det som. Allt utom mitt trådlösa nätverk här hemma. Det är ta mig fan stört omöjligt. trots att jag knappar in rätt lösenord så vill den inte vara med. Skittelefon. Riktigt allt lyckades inte Steve Jobs med.

2 kommentarer:

  1. Det är ditt nätverk hemma som beter sig sunt, du ska inte kunna jobba på fritiden. Jobbtelefon på arbetstid, inte annars :-)

    SvaraRadera
  2. PGW: Jo, visst är det så. Det är väl därför jag fortfarande håller hårt på att ha en privat mobiltelefon.

    SvaraRadera