måndag 7 februari 2011

Allt var inte bättre förr...

Sitter och slö-zappar mellan tv-kanalerna på söndagseftermiddagen och får då se detta. Programmet heter "Flygande mattan" och går på SVT barnkanalen. Programledaren,eller lederskan kanske det heter när det är en hon. En pingla. En mycket tjusig blondin i lack-klänning med spets-armar och mer eller mindre öppen rygg.  Som programledare i ett barnprogram.Men jag klagar inte. SVT hjälper till på traven att få landets pappor att umgås mer med sina barn, och vara delaktig, även i vad de ser på tv. Tyvärr sjunger de hopplöst töntiga tråkiga barnsånger. Men det är smällar man får ta.

Jämför lite med vad som fanns i rutan när jag var barn. Birgitta Andersson som Hedvig i "Från A till Ö". Inte alls samma "puddig"-potential.

12 kommentarer:

 1. Föredrar Birgitta. Barnen vill gärna vara som de på TV. Då är det jävligt illa att en barnpogramledare är klädd som hon jobbar på Malmskillnadsgatan.

  SvaraRadera
 2. SOM jag reagerade på korsettryggen...! Men glad i hågen satt jag med dottern och sjöng barnprograms-intro-medley.. Som en annan jävla idiot. Klänningen var dock galet läskig.

  SvaraRadera
 3. Hähä, tycker nog visst att Heddan var rätt läcker hon också.

  SvaraRadera
 4. äsch Hedvig var väl en pingla ;-)

  SvaraRadera
 5. Va fan? Allvarligt? Sånt här får de ju inte SMYGA in i tv ju! Jag gjorde ju något helt annat den dagen och mina stackars ungar fick sitta själva och bli exponerade för detta. Går det i repris?

  SvaraRadera
 6. Malin J: Nej nej, nu missförstod du. Hon var fin, inte slampig. Titta på bilden: Ingen klyfta eller push-up. Bara vad naturen gett henne.
  *****
  Jessica: Ja, visst var den snygg! Appropå barnprogramsmedlyt, insåg att jag blivit gammal... kunde bara Bamse.
  ********
  Cornelia: eh, hur tänkte du nu?
  *******
  Bittan: Pingla.. nja. hon känns mer som en dörrklocka.
  ********
  Fisken: Kanske dags att utnyttja svt-play?

  SvaraRadera
 7. Jag skyller på att jag har blivit pryd efter jag blev mamma.Kommit på mig själv med att ha värderingar som mer liknar farmors än de som jag själv hade för tio år sedan.För tio år sedan hade jag fått barnpogramledaren att framstå som en nunna ;)

  SvaraRadera
 8. Jamen allvarligt talat- hon ser ju läskig ut. Som en blandning på Malmskilnadsgatan möter Dracula. Och Nej- inget föredöme när det gäller barnprogram. Har sett ett program innan detta, och programledaren verkar ha problem med vissa hushållsmaskiner- för alla kläder verkar ha krymt i tvätten...

  SvaraRadera
 9. Jag tycker Hedvig e sexigare iaf!

  SvaraRadera
 10. Malin J: Jo jo, nu får man höra ;)
  *******
  Anonym: Ok, men jag tycker inte att hon ser läskig ut, jag tycker hon ser fin ut. MEN, det finns en liten "mindflip". Trots klädseln uppträder hon 100% som en barnprogramledare. Det är man som kille inte riktigt van vid när kvinnor ser ut på det viset. Det brukar typ, framhäva sin kvinnliga sida lite mer. Men inte hon, hon är barnprogramledare. Och säga vad man vill, men det sätter inte särskilt mycket fart på testosteronet. Så vad jag ser är en pudding, som inte attraherar mig sexuellt. Känns konstigt.

  SvaraRadera
 11. Daniel: Kan det bero på att Hedvig har mindre feminin utstrålning?

  SvaraRadera
 12. Oj vad många bittra morsor här... tjejen var apsnygg och mina döttrar dansade med och hade jätteskoj till programmet! Ni är väl bara sura för att era män helt plötsligt tyckte att bolibompa var jätteintressant! Ha ha. Bitterhet är så uppenbart och osexigt!

  SvaraRadera