söndag 27 februari 2011

Tack!

Tack för alla positiva kommentarer om min vår trapp! Som ni förstår så är det Gustavs sambo som sitter vid tangentbordet.

Jag är väldigt nöjd med att trappen är klar (när det bara är småsaker kvar så får man låtsas att det är klart, jag lovar!) för nu vet jag varför inte så många gjort det här förut. En trappa är inte bekväm! Den är inte gjord för att stå böjd i, sitta på knä i eller ligga i. Och för att komma åt att maska ränderna så måste man kräla på alla möjliga sätt och ränderna kändes väldigt många ibland.

Men jag måste erkänna att utan Gustav så hade det varit smalare ränder och därmed...just det, fler ränder. Nu har min sambo mer erfarenhet av sådant här och vet vikten av att begränsa sig, det tackar jag honom för nu. Han har varit väldigt stöttande under projektets gång. Ibland i alla fall. När projektet "vilade" muttrade han mest om att skicka mig till mina föräldrar och göra klart trappen själv, på sitt sätt.
Men nu är han glad och jag också.

Och om ni är några som undrar hur Gustav är att leva med så kan jag säga att han är underbar!  Hela tiden. Nästan alltid. Oftast i alla fall. Okej då, ibland.

Renée: Jag tycker också att jag förtjänar en utlandsresa! Vart tycker du han ska bjuda mig?

8 kommentarer:

 1. Du är värd allt beröm och vad kul att du gästbloggar! Ni verkar vara ett alldeles förtjusande sambopar(nästan så man får en liten tår i ögat) ;-). //Gina

  SvaraRadera
 2. Håller med Gina.

  SvaraRadera
 3. Vad tror du om våren i Italien? God mat och behaglig temperatur?

  Helt fantastisk trappa! Mycket trevligt att du gästbloggar lite här, välkommen tillbaka!

  SvaraRadera
 4. Vad sägs om att Gustav går ner på ett knä och ställer frågan?

  Då får du ju både ett kalas och en resa?

  SvaraRadera
 5. Tycker du ska gästblogga lite då och då, för att hålla lite ordning på gubben din. För övrigt håller jag också med Gina. ;)

  SvaraRadera
 6. Vegas, baby! Du har lätt förtjänat en resa dit.

  /c

  SvaraRadera
 7. HÄHÄHÄ skaffa barn så botar ni vardagsromantiken. Eller låt bli och skäm bort varann istället. Kör på ett resmål som typ... Marocko? :)

  SvaraRadera
 8. Jag håller med Gudinnan! Gustav på knä, i trappan! Men håll er på nedre stegen, så ingen olycka inträffar :-)

  SvaraRadera