lördag 12 februari 2011

Gustavs träningsblogg: Fredags=fys

Tog mig faktiskt till gymmet idag efter jobbet. Hittade en maskin med massa vikter i ett snöre och ett handtag högst upp. Jag tog tag i handtaget och slet och drog utav bara h-vete åt alla håll (samtidigt). Det var så jobbigt att jag blev tvungen att gå hem och duscha. Och hemma höll sambon på att förbereda mat:

 Ost, det är såndar GI mat, hälso!

 Antioxidanter på flaska

 
...och så lite trevlig tv.... fredagsmys!!!

4 kommentarer:

 1. Pizzan såg farligt god ut. TV utbudet håller jag tyst om ;)

  SvaraRadera
 2. Din träning och diet är den enda jag klarar att följa. Hmm, programutbudet fick mig att minnas kabel-TV:s premiär då man sent på vardagskvällar kunde titta på "midnight specials". Jag min idiot trodde det skulle vara riktigt bra rysare. Min dåvarande sambo, som redan hade gått och lagt sig, skrattade så han nästan ramlade ur sängen när det var dags för mig att lägga mig. Han var nämligen uppvuxen i Upplands Väsby som var de första med kabel TV i landet. Han visste precis vad det handlade om! //Gina

  SvaraRadera
 3. Gudars vad du är duktig... träning, GI-mat OCH antioxidanter. Fatta vad välmående, tränad och fit du kommer bli, och vilket långt liv du kommer få (om du inte råkar komma i för mycket närkontakt med ett tåg på fel sätt eller något annat hemskt händer vill säga... fast tågen står ju iofs rätt stilla nuförtiden så det kan ju inte vara så stor risk. Som tur är)

  SvaraRadera
 4. Malin J: Pizzan var farligt god och vad gäller tv utbudet....inte alls så lovande som man skulle kunna tro.
  *********
  Gina: Ha ha ha! Tack för det skrattet.
  ***********
  Lilla Ulle: Jodu... framförallt välmående ;)

  SvaraRadera