onsdag 16 februari 2011

Gustavs träningsblogg: Onsdag

Mat: lunch, fiskpinnar, middag, räckmacka. Sea-food  idag, typ omega3-diet, så himla stureplans-på!
Träning: Väskan står packad och klar i hallen inför morgondagens träningspass. Eller klar, kanske den inte är, det saknas lite kläder och skor. Men den står i hallen, redo för löpbandet imorgon bitti. Skit, jag har glömt att ladda mp3-spelaren. Står inte ut med löpband utan musik i öronen.

Försent att åtgärda nu, det får bli kvälls-springa för mig imorgon. Om det inte är något bra på tv. Kom precis på att man kanske skulle spara in på knäskadorna till i vår då det går att springa utomhus utan att dratta på ändan. Det är ju klart trevligare att jogga längs en vitsippskantad väg än att springa sig svett på något mänskligt hamsterhjul. Så får det nog bli.

4 kommentarer:

 1. Här fryser vi bort överflödet. Tjugosju minus och sisådär en meter snö. Inga jävla vitsippor - och huvet säger ÄT, ÄT, ÄÄÄÄT.... F*ck.

  SvaraRadera
 2. Jomen, jag ska också ut och springa. Så snart det blir varmare. Och inte regnar. Och det ska helst inte blåsa för mycket heller. Har ju anmält mig till Springtime, så det gäller att vädret skärper sig nu...

  SvaraRadera
 3. Jessica: Fan, ni Norrlänningar har vinter på riktigt ni!
  *********
  Therése: Vad är Springtime? Går det att äta?

  SvaraRadera
 4. Önskar att det gick att äta:) Helsingborgsfenomen, man springer en mil runt stan. Ångrar såååå att jag anmälde mig nu...

  SvaraRadera