lördag 26 februari 2011

Kort fredag!

Idag har jag skrattat. Jäklar. Nyheterna på Rix-FM. Vissa hämtar sitt stoff från TT. Rix FM hämtar från aftonbladet. Inte så mycket Kadaffi, men väldigt roligt, Läs HÄR. Jag började asgarva rätt ut när jag hörde om det. Sån humor har jag.

Träningsblogg:
Besökte gymet idag. Testade ett redskap som kallas skivstång (stång med skivor i båda ändar). Nedåt gick skitbra. Fort och galant med en stadig duns på slutet. Längre framåt i vår ska jag testa "uppåt" också.
Mat: Tacos, wraps eller vad det kan heta. Hela kostcirkeln inrullad i ett bröd. Genialiskt. Smakar extra gott med starköl till.

6 kommentarer:

 1. Tack för det garvet. Älskar vardagsdråpligheter... Stackars barn... Får mig att minnas när vi var hemma hos mitt ex föräldrar o en barndomsvän från gatan kommer förbi o hälsar på. Han har oxå flyttat från staden. Medan vi står där ser vi hur ägarna av det hus som han hade bott i kommer ut och drar igång motorsågen och helt känslokallt fäller trädet, där och då,som de här männen klättrat i som barn. Ansiktsuttrycken hos de två var obetalbara :)

  SvaraRadera
 2. Ha ha, pensionärerna går bärsärkagång, inte så vanligt kanske. Ansvarig heter Buske i efternamn, det blir ju inte bättre än så. Har för mig att MHF:s (Motormännens Helnykterhets Förbund) tidigare VD hette Ruus i efternamn. //Gina

  SvaraRadera
 3. "Men jag kan ju inte sätta tillbaka trädet"
  Fullblodsidiot!Har ett par saker jag skulle vilja säga till den mannen.
  1.Det ingick aldrig i överenskomelsen att ni fick fälla hela träd.
  2.I din ålder borde man ha lärt sig att tänka efter före.
  3. Införskaffa minst tre av de största päronträd som finns att köpa. Plantera dessa så fort som det bara går.
  4.Kompensera barnen genast med en grillfest på förskolans lekgård.
  5. Be personligen barnen om ursäkt och tala om att du ska plantera nya träd.

  Visst kan jag se humorn i det hela, men mest tycker jag att det är jävligt tragiskt att en vuxen människa inte har mer vett än så.

  SvaraRadera
 4. Precis som Gina skriver så är det ju lite kul att han som höll i kursen hette Buske, men om man läser en annan aftonbladet-artikel ser man att den barnskötare som får uttala sig heter Skoog.
  Jag menar, med de namnen är det ju inte konstigt att han favoriserar buskar och inte träd medan hon gillar träd som kan bilda en hel skog...
  http://www.aftonbladet.se/nyheter/article8625483.ab?nomobileredirect=true

  SvaraRadera
 5. Vill bara förtydliga mig lite. Naturligtvis tycker jag det är för jävligt att barnen blir drabbade av det här. Samtidigt som jag ser humorn i en del av det. //Gina

  SvaraRadera
 6. Trist för ungarna! Men kul blogg du har! Jag tror jag hänger kvar ett tag här.

  SvaraRadera