onsdag 23 februari 2011

Att vara människa.

Idag har jag fokuserat på att vara människa. En varm och omtänksam människa i kontrast med den praktiska, "rätt på"  ingenjör jag normalt är. Att jag skulle göra det idag, kom jag på i morse när väckarklockan ringde, den digitala termometern lyste -18 och det var dags att gå till gymmet. Därför tryckte jag på snooze och lade armen om min kära sambo istället.Mycket varmare och mysigare än -18.

Sen på förmiddagen lekte jag bull-bud. Efter ett besök på lokala konditoriet for jag runt och delade ut fikabröd till höger och vänster. Kändes bra i magen att få dela ut lite glädje.
Av vilken anledning jag gjorde detta? Tänker inte gå in på detaljer men...Jag har genom otur i arbetet lyckats skapa gråa hår och frustration på tre olika avdelningar samt förvirrat en spansk plåtverkstad. Fast plåtfirman i Spanien fick inga bullar. De fick betala 35000€ för en extra leverans med saker vi skulle skickat dit från början. Maby I can skicka some semlor in a DHL-packet as kompensation. Do they like semlor in Spanien?

Sist men inte minst har jag glatt min sambo med att skruva fast dörrhandtaget på lilla toaletten så att den går att stänga ordentligt. Det tycker hon om, så det gjorde jag med omtanke om henne. Av någon anledning förstår hon inte alls tjusningen i att om man skiter med öppen dörr på lilla toaletten går det att se på tv-samtidigt, även om synvinkeln blir lite sned. Vi har helt klart olika syn på det här med möjligheter.

4 kommentarer:

 1. hahaha! Tänk vad lite otur kan göra med oss människor ;)Spanjorer tycker säkert om semlor (fast kanske inte med sur grädde, vilket de lär få om du skickar med DHL-paket)
  Måste säga att jag förstår din sambo. Säger hon som aldrig skulle sitta själv på toa om låset inte fungerade... Å andra sidan får jag välja mellan sitta själv på toa med låst dörr och skrikande, bankande barn utanför eller låta bli att låsa och ha sällskap av nöjt barn medan behoven uträttas. Sen har ju inte vi någon tv i närheten av våra toaletter heller iofs.

  SvaraRadera
 2. Har också delat ut hembakta bullar idag fast inte pga av något jag gjort fel. Min frys var alldeles för full och jag var tvungen att avyttra lite bullar. Imorse var det utdelning av Abbas tonfisk i röd chili som Metro delade ut. I övrigt har det varit en konstig dag idag. //Gina

  SvaraRadera
 3. Ang. toadörren kom jag tänka på en fd kollega som jämt entusiastiskt sa: -Se inte problemen, se möjligheterna!

  Anna

  SvaraRadera
 4. LillaUlle: Och så är du på väg att skaffa ditt fjärde barn. Du tycker inte om att kissa ensam va?
  ***********
  Gina: tonfisk i chili. Låter som om Abba kommit på ett sätt att avyttra fisk som legat lite längre.
  ***********
  Anna: Precis, här finns det möjligheter, men jag vet inte hur jag på ett fint sätt ska sälja in idén med popcorn-skål-hållare ovanför hållaren för toapapper för min sambo.

  SvaraRadera