söndag 6 juni 2010

Annorlunda lördagsnöje

Idag har vi varit ute i trädgården hela dagen. Nu började dagen i och för sig först vid tio-tiden i förmiddags, men efter det har jag bara varit inne för två matintag. Förutom nu då när jag när jag gått in för kvällen duschat, borstat gaddarna och snart ska "snutta kudden"

Men det var faktiskt inte tänkt att bli en heldag, det bara blev så. Men jag undrar vad grannarna tänkte när de gick förbi vårt hus viss 22:10 ivkäll. De hade varit på stor födelsedagsfest och var uppklädda. Jag var inte uppklädd. Jag stod i jeans och gummistövlar och spettade bort gammalt betongfundament till en uteplats som inte använts på över tio år.

Har man verkligen inget bättre att göra på en lördagskväll? Grannarna måste ju tro att vi är trädgårdsnarkomaner. Men det är vi ju inte egentligen. Det enda jag vill egentligen är att min sambo inte ska hitta på fler projekt i sommar och att vi skaffar en hammock till min semester. I den ska jag ligga och dricka öl. Hela semestern. Då ska de få se på en mer "normal" granne.

2 kommentarer:

  1. Hoppas ni inte har några trädgårdsnazister till grannar. Dom där som hela tiden ska tala om hur man ska göra saker, när det ska göras osv. Själv bor jag i lägenhet och det är bra så. Du verkar ju vara en sund kille så du varvar nog det hela med ett par pilsner hoppas jag ;-).

    Gina

    SvaraRadera
  2. Gina: Nej tack och lov har vi inget åt det hållet när det gäller våra grannar. Vi har faktiskt otroligt bra grannar åt alla håll faktiskt. Men, skulle jag ha en beserwisser till granne som visste hur allt skulle göras, skulle jag på pin tjiv göra tvärtom. bara för att retas.

    SvaraRadera