tisdag 15 juni 2010

Ullared?

Det märks att sommaren är här. Tv-kanalerna har tagit bort det mesta av nya sevärdheter från sina tablåer och maler istället repris på repris. Kanal 5 är inget undantag, De kör "Ullared" maraton. Flera timmar i sträck med köpkåta människor som spenderar dagarna på ett varuhus och kvällarna på en camping.

Min kära sambo är dock inte lika road. För henne är det här lika hemskt som att se dokumentären "Feta lyckliga män i cykelbyxor och bar överkropp". Efter 10minuter mumlar hon något om ångest och att vi aldrig ska spendera vår semester sådär.

Själv tycker jag inte alls det ser så illa ut. Glada människor, billiga toalettborstar, ständigt lågpris på loafers och stora möjligheter till andra fynd. Allt utom Hawaii-skjortor.

Jupp, det är sant. Pappa var där förra året och ringde och fråga om vi ville ha något för på GeKås hade de ALLT! Då beställde jag en hawaii-skjorta. En mycket besviken far ringde upp en kvart senare efter att ha pratat med butikspersonal men tyvärr hade de inga hawaii-skjortor.

Kan det vara så att även GeKås har vissa regler för tycke och smak och att de faktiskt inte tar in ALLT? Det borde lugna min sambo om inte annat (ifall vi åker dit)

Varför jag beställde hawaii-skjorta? Varför inte? Alla känner till plagget, få äger det eller ens sett det i verkligheten. Om inte annat är det ett bra sätt att retas med omgivningen utan att vara politisk.

5 kommentarer:

 1. Min man har Hawaiiskjorta inköpt på Saipan. Den är hur fräck som helst och riktigt välsydd.
  Nere på dom bräddgraderna behövs dessa skjortor i skön design och material. Här i Sverige är den väl användbar en dag om man har tur.

  SvaraRadera
 2. Jag har sett hawaiiskjorter på Gekås tidigare år :-)

  SvaraRadera
 3. HAHAHA! Nu spinner jag vidare här.. Men jag kan bara säga AMEN. Och skippa hawaiiskjortan för en redig nätbrynja om du ska retas med omgivningen. Gärna en som är för liten. Let me know how it goes! :P

  SvaraRadera
 4. Ska kolla efter en hawaiiskjorta åt dig nästa gång jag åker till Ullared. Det kan ju hända att de får in några nu när någon har frågat efter dem....

  SvaraRadera
 5. Tänkte bara: Ja, statistiskt sett har vi väl inte allt för många soldagar. Men sånt får inte hindra en från att bära ett så vackert plagg.
  *****
  Caroline: Schyssta bananer! Då kanske man ska ta sig en sväng dit i sommar i alla fall.
  *****
  Jessica: Visst, brynja finnes, men tajt brynja+solsken= kassler look for weeks.
  Min fästmö skulle kalla mig för "lilla skinkan" ända fram till påsk!
  *********
  LillaUlle: Jatack, hemskt gärna. Storlek L :)

  SvaraRadera