onsdag 9 juni 2010

Trend som försvann?

Satt framför tv:n idag och kom bara från ingenstans att tänka på anusblekning. Vad hände med den trenden? Man har liksom inte hört något om det på jättelänge. Nu när alla ska fixa intimdelar inför baddräkt säsong med bikinilinje här och vaxat bröst där och speedos och tanga och gud vet allt, men ingen anusblekning.

Är det inte nu när man går minimalt klädd och solen skiner klart från en blå himmel som det faktiskt kunde spela någon roll? Nu är väl enda chansen att det ska komma in och upp såpass mycket ljus att det faktiskt syns någon skillnad?

Själv har jag lite dålig koll då jag alltid haft min rumpa i originalskick. Har liksom aldrig känt att jag eller någon annan skulle bry sig eller tycka att det matchade bättre i en ljusare variant.

Och vilket jobb sen, stå och smeta blekmedel "mitt i prick" i rumpan på folk. Då trivs jag nog bättre med mitt eget konstruktörs jobb.

Men man ska inte förakta och förkasta allt bara för att man inte förstår sig på det. När Jörgen Lantz tog fram färggrafiken till datorn en gång i tiden fick han till svar:
"Vem ska använda det där? På en dator skriver man svarta bokstäver på en vit bakgrund (eller tvärt om) , det där med färg kommer aldrig någon att ha användning av mer än du"
Så han fick inte in några pengar på det. (senare gick amerikanska datortillverkare runt patentet och "blåste" Jörgen på alla stålars, när de insåg att färg var framtiden)

Vem vet, år 2034 kanske vi inte bara bleker rumphålet, vi kanske även kan färga det? I sådant fall ska jag färga mitt så det ser ut som en blomma, en prästkrage.

4 kommentarer:

 1. Okay,det var här vi läste det först;)

  SvaraRadera
 2. Yes....det var här ni läste det först.. färga din rumpas mitt till en blomma! (undvik pion och andra röd-knoppiga växter bara, kan vid otur mer ge bilden av en sjukdom än en växt).

  SvaraRadera
 3. annars kan du ju tatuera ett W på vardera skinkan för en mer tydlig woweffekt ;)

  SvaraRadera
 4. Här behövs inga dubbel v:en för att skapa någon wow-fakor. Jag visar rumpan är wow-faktor nog!

  SvaraRadera