tisdag 10 augusti 2010

Internet kollaps

GGlOC  GlOCALOCALNGG  GlocaLNET HAR SLARVAT BORT MITT INTERNET. DE HAR SLARVAT BORT INTERNET FÖR HELA NORRKÖPING FAKTISKT. DÄRFÖR TVINGAS JAG BLOGGA VIA MOBILREN. DAGENS TIPS F. SKA DU BLOGGA FRÅN MOBILEN, SKAFFA INTE EN NOKIA!

6 kommentarer:

 1. Vilken tur att jag inte har nokia då... fast å andra sidan funkar inte min mobil att blogga från i vilket fall. Och så bor ju jag strax utanför Norrköping och har inte Glocalnet, så jag fortsätter blogga från datorn.
  Sen du... Gustav... det där med särskrivning. Internetkollaps eller Internet-kollaps heter det ju på svenska ;)

  SvaraRadera
 2. Men jag utgår från att du var rätt upprörd... så det gör inget. (fick visst inte med detta sista i förra kommentaren av någon konstig anledning)

  SvaraRadera
 3. Malla: Nej, det var inte ett dugg kul. Jag var hänvisad till att umgås med min sambo hela kvällen igår. Jag är inte van vid sånt.
  ******
  LillaUlle: Särskrivning eller inte. Problemet var att jag bara kunde skriva, inte sudda, därav den lustiga stavningen på Glocalnet. Problem numemr två: Den ville automatiskt köra caps-lock. Därför mestadels versaler.

  SvaraRadera
 4. Spännande med mobiler, helt klart :)

  SvaraRadera
 5. därför har man trots att man bor i nokia landet en iphone ;-) umgås med sambon är väl inte så farligt ;-) om det nu bara var en kväll!! var glad (?) att det inte var en vecka...

  SvaraRadera