torsdag 19 augusti 2010

Jag är en smålänning?

Idag när jag kollade min hotmail, hade jag fått "Internet Explorer8" reklam från från microsoft (som äger hotmail). Är din dator en skvallerbytta? Din dator vet var du surfar. Men håller den tyst om det? Vad säger din dator om dig?"

Sen kunde man trycka på en knapp så gjordes ett "test". Min dator "söktes igenom" och nu skulle jag minsann få veta hur lätt andra kan få reda på allt om mig, bara för att jag inte använder internet explorer8 (som minsann är jättesäkert) Här är mitt resultat:

1: Är från Småland ( Ha ha, nej, men jag har åkt igenom landskapet några gånger samt varit full på en parkeringsplats mitt i skogen där någonstans)

2: Är fashionista. (Vet inte riktigt vad det betyder, men jag tror det är tyska för "modeslav". Det mest moderna i min garderob just nu är en blå t-shirt utan tryck inköpt på intersport, det var två för 99kr).

3:Saknar lokalsinne. (Nope, det är faktiskt rätt bra. Hittar till och med på H&M:s damunderklädesavdelning).

4: Är en nyhetsjunkie (Inte direkt. Mitt nyhets behov stillas av tv4:s morgonsändning och ett glas juice. Vore det inte för min sambo skulle huset vare helt dagstidningslöst)

5: Jag är en besserwisser. (Jag vet väl inte alltid bäst, däremot har min omgivning ofta fel)

6: Dagdrömmer (Njaej, men visst funderar jag på fönsterkitt, oljefärg och tryckimpregnerat i väntan på att kopiatorn ska spotta ur sig alla papper)

7: Har för lite att göra (Ha ha ha, den var rolig, precis, det är därför mina blogginlägg normalt görs strax innan midnatt)

8: Gillar att tjuvkika genom andras fönster. (Bara genom grannarnas. Det är inge roligt att tjuvkika på folk man inte känner)

9: Är en soffpotatis. (Nej, inte potatis, men kanske någon annan grönsak, en som lätt blir rastlös i soffan. Soff-selleri kanske)

10: Desperat håller fast vid de vänner du har. ( Det är klart jag gör. Det är därför jag är inne på Facebook tre gånger i månaden)

Slutsats: Kör man Firefox som jag, verkar man inte behöva bry sig nämnvärt.

5 kommentarer:

 1. ..men du har väl lite av det småländska..ska vi kalla det för..det ekonomiska sinnet vad gäller vissa inköp? Hur går det med pillatesbollen tex? ;)
  (och ja ja du kommer kalla det för klipp eller nått sånt)
  Bye the way; din blogg briljerar!

  SvaraRadera
 2. Såna där test brukar vara avledningsmanövrar för virus och trojaner. Gratulerar.

  SvaraRadera
 3. Tjillevippmorsan: Jo, lite smålänning är jag väl där ha ha. Men i och med Morts kommentar var jag tvungen att söka runt. Tydligen är de flesta från småland enligt testet...
  And thankyou for the bling bling ;-)
  ********
  Mort: Jag tackar för varningen, och normalt brukar jag hålla mitt klickande i styr. Men i det här fallet tror jag det är en dålig reklamkanpanj från MSN teamet. Sökte på google och hittade bla det här från 2:a Juli. (om nu datumet stämmer)
  http://www.windowslive.se/mvh/?tag=/skvallerbyttan

  SvaraRadera
 4. HAHA! Jag fick samma resultat =P Dom har säkerligen bara chansat, det stämde ganska bra in på mig ju... =P

  SvaraRadera
 5. Anonym: Jaha, så du är smålänning?

  SvaraRadera