torsdag 28 oktober 2010

Göra manligt av kvinnligt

Lite nu och då läser och hör man att karlar även ska ha kontakt med sitt "kvinnliga jag". Det har jag på sätt och vis. Inte för att jag gillar läppglans, men jag gillar shopping (verktyg, inte kläder) och jag gillar choklad, väldigt mycket faktiskt.

Och som vanligt när det gäller killar så duger det ju inte med det enkla. Det måste vara speciellt. Så är det alltid när killar i är inblandade. Titta tex på det här med köksredskap hur den utvecklingen har tagit fart sedan mannen började träda in i köket.

Prylar till förbannelse! Och inte bara en sort äggskivare utan flera. Helst ska man ha den i borstat rostfritt (eftersom just rostfläckar är ett stort problem bland äggskivare) designat av Porsche (bilmärket som även har ett designhus) för 1250kr.

Sån är jag fast med choklad. Visst kan jag tycka att en vanlig Marabou mjölkchoklad smakar gott, men får jag välja själv ska det vara mööörk choklad sötad med rörsocker. Snobbigt och fjolligt?

Javisst, men jag är ju karl, så jag köper det inte för att chokladmoffa bort någon menstruations svängning, utan för att njuta av aromen och den intressanta eftersmaken som gifter sig så fantastiskt bra tillsammans med kaffet som jag alltid dricker till.

Jag tror jag som karl omedvetet saknar en hormonrubbning att skylla på och i kompensation till detta hittar på både det ena och det andra för att försvara mitt chokladintag. Och detta gör jag på karlars vis genom att spetsa till det och göra det speciellt. För det är mycket finare att vara en finsmakare än en gottegris, även om målet är detsamma, socker och kakao.

Som karl kan jag ju inte bara moffa billig mjölkchoklad, lite finess om jag får be. Kan verkligen rekommendera Madagaskar-chokladen i mitten, fantastisk rund och söt med rökig eftersmak, endast 55kr/kakan.

2 kommentarer:

  1. Håller med dig, choklad är underbart! Jag köper en Madagaskar-sort som Lindt har. Lite billigare men god.

    SvaraRadera
  2. Renée: Oh, jag vet vilken du menar. Köps flitigt hem hit också.

    SvaraRadera