lördag 23 oktober 2010

Mys

Det blir allt kallare ute. Kallt ute har en tendens att ge kalla fötter. I ett modernt samhälle går det att göra något åt kalla fötter. Tex ett stadigt fotbad med badkonfetti.

Vill bara lägga in en liten varning om badkonfettin. Denna tvålbaserade flingprodukt upplöser sig inte alltid helt i vattnet. Det kan hända att en halvupplöst flinga eller två obemärkt smetar sig fast uppe på baksidan vaden. Resultatet blir mystiska fläckar på möbler och filtar. Fläckar som luktar lavendel men ser ut som målarfärg.

Fungerar utmärkt i kombination med en kopp te, ett glas rött eller konjak.

2 kommentarer:

 1. Okey. Där fick jag förklaringen till de vita "målarfärgs" fläckarna på vår fotölj. Vi har kliat oss lite i huvudet över de där fläckarna och undrat som smått om vaktmästaren gått in och målat någonstans utan att kolla med oss först.
  Ska genast skrubba bort fläckarna med lite vatten.
  Fick ett bubbelfotbad med inbyggd massagefunktion i födelsedags present ett år. Den var underbar. Tills NÅGON (alltså maken) ställde en flaska olja i den som välte och läckte. Så den var bara att slänga. Härsken olja är ingen höjdare när man försöker koppla av.
  Så nu har maken dygnetruntjour som fotmassör.

  SvaraRadera
 2. Malin J: Haha.. inget ont som inte har något gott med sig!

  SvaraRadera