onsdag 6 oktober 2010

Intryck från en shoppingrunda.

Veckans shopping, som vanligt på Coop, bjöd på en del intryck.

Tandkräm stod det på inköpslistan, och vad har de på hyllan mitt emot tandkrämen? Jo detta:

Glidmedel för sexuell aktivitet med smak av "wild red orange". Och är man ute efter något mer naturellt har de även "water & silicone mix". Det är fasen vad allt ska vara avancerat idag. Vad hände med det gamla hederliga vaselinet?

Seriöst. Om någon för tio år sedan berättade att Coop skulle sälja smaksatt glidmedel skulle jag garvat arslet av mig. Det fanns ju inte ens på apoteken. Och nu finns det på cooperativets hyllor mitt emot barntandborstarna. Det är inte utan att man börjar känna sig gammal.

**************

Man behöver inte ha sett filmerna för att veta vem han är. Darth Vader. Och det syns på honom från första stund att han är ond. Ond, elak och symbol för den mörka sidan. Och så hittar man honom såhär:


Titta tå töt man kan vala. Väldens faligaste, fjån den möjka sidan. På vilka har du skickat dina ståjm tjoopejs (storm troopers) idag?

Priset är dock inte lika gulligt:200kr för 23cm svart stoppad textil. Jag tror minsann att någon har en högt värderad copyrightstämpel i rumpan.

*************

Jag skrev i ett tidigare inlägg att Coop:s byggavdelning har ca 10 olika sittringar i lager. Jag ljög visst lite.


33st var rätt svar. Vad är det med oss svenskar och toaletter? Det är väl bara antalet schampo-sorter som är fler i antal? Som jag skrev i ett tidigare inlägg: Vi gillar att skita med stil.

5 kommentarer:

 1. He he. Jadu. Coop har utökat sitt sortiment lite de senaste tio åren.
  sedan tycker jag att det är självklart att det ska finnas mängder med sittringar att välja mellan. Hur ska man annars kunna inreda en toalett i sin egen speciella stil.
  Min favorit i toasits kategorin hitils är en genomskinlig sits med ingjuten taggtråd. Den var lite extra rolig.

  SvaraRadera
 2. Tänkte först säga att Darth Vader hade blivit utsatt för en huvudkrympare, men det blev ju fel. Kroppskrympare?

  Men av rapporterna från kamrater med yngre barn att döma, har de inte längre samma respekt för DV, de förhärdade barnen ser de gamla Star Wars-filmerna som vilken tecknad film som helst. Ingen åldersgräns numera inte. Ack ungdomen nuförtiden!

  SvaraRadera
 3. Hahaha... trodde aldrig jag skulle säga det, men Darth Vader var ju riktigt gullig. Fast kanske inget jag skulle köpa som gosedjur till mina barn. "Här lilla gumman, får du gosiga, onda och elaka Darth V att krama i sängen när du ska sova".

  SvaraRadera
 4. Var e hederliga klöver vaselin? ;)

  SvaraRadera
 5. Malin:Den toasitsen har jag också sett, den är cool faktiskt.
  *********
  PGW:Usch.. dagens ungdom har verkligen inte respekt för någon!
  **********
  LillaUlle:Nja.. precis. som ett "anti" gosedjur på något vis... fastän det är mjukt.
  *******
  Daniel: Ja, det undrar jag också.

  SvaraRadera